Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

Luft-Vattenvärmepumpar i Skåne och Stockholm

Vi på Treza Solutions är din ledande expert på luft-vattenvärmepumpar i Skåne och Stockholm! Med en imponerande historia av installationer i båda regionerna är vi stolta över att kunna erbjuda den senaste och mest avancerade värmetekniken. Vi har sammanställt de vanligaste frågorna om luft-vattenvärmepumpar för att göra din beslutsprocess smidig. Just nu är vi inne i slutspurten av vår exklusiva kampanj, vilket innebär att du har möjlighet att ta del av fantastiska erbjudanden. Det här är några av höjdpunkterna som du hittar i den här artikeln. 

Ge ditt hem den energieffektiva och bekväma uppvärmning det förtjänar – utforska våra förmånliga kampanjer med oss idag!

Luft-Vattenvärmepumpar i Skåne och Stockholm

Top 10 vanligaste frågor gällande luft-vattenvärmepumpar:

Vi har samlat och besvarat de vanligaste frågorna för att guida dig till en välgrundad och smidig beslutsprocess:

En luft-vattenvärmepump hämtar värmeenergi från utomhusluften och överför den till vatten, som sedan används för uppvärmning av ett hus eller för att producera varmt vatten.

COP står för Coefficient of Performance och mäter förhållandet mellan den levererade värmen och den förbrukade energin. Ju högre COP, desto effektivare är värmepumpen.

Ja, luft-vattenvärmepumpar fungerar effektivt året runt, även vid låga utomhustemperaturer. Vissa modeller är dock mer lämpade för kallt klimat än andra.

Ja, många luft-vattenvärmepumpar har en omvänd cykel och kan användas för att kyla inomhusutrymmen på sommaren.

Installationen av en luft-vattenvärmepump kräver oftast en professionell installatör. Det är viktigt att ha tillräckligt med utrymme för utedelen och att välja rätt plats för installation. Därför brukar våra egna kyltekniker komma på kundbesök och avgöra vilken av våra luft-vattenvärmepumpar är den mest optimala för just ditt hem. 

Prestandan kan påverkas av utomhustemperaturen. I allmänhet fungerar luft-vattenvärmepumpar bäst i mild till svala klimat.

Många länder erbjuder ekonomiska incitament, subventioner eller skatterabatter för att främja installationen av energieffektiva värmepumpsystem. 

I Sverige kan du ansöka om energibidrag som gör att du kan få tillbaka upp mot 30 000 kr tillbaka. För mer information, kolla in boverkets hemsida. 

Regelbunden service och underhåll är viktigt för att säkerställa att värmepumpen fungerar effektivt. Det kan inkludera rengöring av filter, kontroll av kylmediemängder och allmän inspektion.

I allmänhet kan en värmepump minska elkostnaderna jämfört med traditionella värmesystem, särskilt om den används med energieffektiv teknik som värmepumpstyrning och bra isolering.

Ja, det finns olika modeller och typer av luft-vattenvärmepumpar, inklusive luft-vatten monoblock, split-system och multisplit-system.

Det är viktigt att notera att svaren kan variera beroende på specifika modeller och tillverkare, så det är alltid bra att rådgöra med en expert eller installatör för detaljerad information.

Sista chansen att ta del av vår kampanj med Mitsubishi!

Ni har väl inte missat vår spännande kampanj tillsammans med Mitsubishi?

Som kund erhåller du nu en kostnadsfri trådlös fjärrkontroll med inbyggd rumsgivare och WiFi-interface, ett värde av 6000 kr! 

Bor du i Skåne eller i närheten av Stockholmsområdet och funderar på att investera i en luft-vattenvärmepump? Skynda dig att beställa innan den 24/3 för att dra nytta av denna förmånliga kampanj!

Sista sprutten mitsubishi kampanj

Ta chansen att betala din luft-vattenvärmepump på upp till 12 månaders räntefria delbetalningar

 I dessa tider kan många människor uppleva ekonomisk instabilitet på grund av höga räntor, dyra utgifter och andra finansiella kostnader. Det kan göra det svårt att investera klokt och hållbart i sitt hem med en luft-vattenvärmepump. Men genom vårt samarbete med Resurs Bank kan vi erbjuda våra privatkunder möjligheten att betala av sin värmepump på 12 månaders räntefria avbetalningar. Det innebär att de kan investera i en luft-vattenvärmepump som minskar både miljöpåverkan och ekonomiska kostnader utan några extra kostnader. För mer information om avbetalningsplanen genom Resurs Bank, klicka här.

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp