Treza Logo
Utmärkelse 2024
Utmärkelse 2024

Vi tar nästa steg inom luft-vattenvärmepumpar

Det var inte länge sedan vi introducerade vårt nya sortiment av värmepumpar, som är luft-vattenvärmepumpar. På Treza Solutions erbjuder vi inte bara högkvalitativa luft-vattenvärmepumpar utan även professionell installation som ingår i priset. Till en början sålde och installerade vi endast dessa värmepumpar i Skåne, men vi har utökat vårt försäljnings- och installationsområde till att även omfatta Stockholmsområdet.

Aktuellt luft-vattenvärmepumpar i Stockholm

På Treza Solutions är vi stolta över att leverera förstklassiga luft-vattenvärmepumpar och tjänster till kunder i både Skåne och nu även i Stockholm. Våra erfarna säljare och kyltekniker finns tillgängliga för att hjälpa dig att välja rätt värmepump för ditt hem och se till att den installeras korrekt för optimal prestanda. Om du bor i Stockholmsområdet och är intresserad av en luft-vattenvärmepump, kontakta oss idag så hjälper vi dig gärna!

Fördelar med luft-vattenvärmepumpar:

  • Energieffektivitet: Luft-vattenvärmepumpar är kända för sin höga energieffektivitet, vilket leder till lägre energikostnader och minskad miljöpåverkan.
  • Miljövänliga: Genom att använda den omgivande luften som energikälla minimerar luft-vattenvärmepumpar behovet av fossila bränslen och därmed reducerar koldioxidutsläppen.
  • Året runt-lösning: Dessa pumpar fungerar inte bara som värmesystem under kalla dagar utan kan också kyla ditt hem under varma sommardagar, vilket ger en hel års användning.
  • Sparar plats: Luft-vattenvärmepumpar tar upp minimalt med utrymme och kräver ingen stor installation.
  • Sänker uppvärmningskostnader: Genom att utnyttja förnybar energi hjälper luft-vattenvärmepumpar till att minska dina uppvärmningskostnader betydligt.

Vad gör en luft-vattenvärmepump?

En luft-vattenvärmepump fungerar genom att utnyttja den omgivande luften för att producera värmeenergi, som sedan används för att värma upp vatten. Detta varmvatten kan sedan användas för att värma upp ditt hus via radiatorer, golvvärme eller för att tillhandahålla varmvatten för hushållets behov. Dessutom kan vissa modeller också erbjuda kylfunktion för att hålla ditt hem svalt under varma sommardagar.

Missa inte vår kampanj tillsammans med Mitsubishi!

Tillsammans med Mitsubishi Electric har vi just nu  en exklusiv kampanj för alla våra kunder. Om du köper Ecodan luft-vattenvärmepump från oss innan 24 mars, får du en trådlös WiFi-interface, fjärrkontroll med inbyggd rumsgivare från Mitsubishi Electric utan extra kostnad! Detta erbjudande är ett perfekt tillfälle att uppgradera ditt hem till en effektiv och miljövänlig uppvärmningslösning samtidigt som du får extra förmåner.

Kontakta oss idag för att dra nytta av detta erbjudande och ta det första steget mot ett mer hållbart och bekvämt hem med en luft-vattenvärmepump från Treza Solutions. 

Genom att klicka här kan du se vårt utbud av luft-vattenvärmepumpar.

Kampanj Mitsubishi luft-vatten

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp