Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024
Kaisai Fly vardagsrum

LUFTVÄRMEPUMP/AC FÖR ETT SVALT OCH FRISKT FRITIDSHUS

Att få mer värme för mindre pengar samtidigt som du håller huset eller stugan frisk låter väl inte helt galet? Med en luft-luftvärmepump kan du enkelt spara upp till 60% av din energiförbrukning på samma gång som du får ett friskt inomhusklimat som håller huset i bra skick och kan variera mellan skön värme och svalka med bara ett knapptryck. 

Det börjar successivt närma sig heta sommardagar och när värmen plötsligt är här så vill man vara beredd för att kunna njuta av den värme som kommer och detta med svalkande vindar i sovrummet. Det är vardagslyx att kunna ha det svalt och skönt under varma sommardagar!

Njut av sommarens högtryck i ett svalt hus med effektiv AC 

Finns det något mer fantastiskt än varma sommardagar? Kanske inte lika underbart när sommarstugan eller torpet blir hett och kvavt. Med soldränkta dagar och varma vindar och nätter hjälper det sällan att vädra och på det sättet sänka temperaturen inomhus. Många tror att en luftvärmepump endast avger värme. Men en luftvärmepump ger både värme och kyla och är därför en mycket smartare investering än en luftkonditionering. 

En luft/luftvärmepump förbrukar mellan 500-1200 kW när funktionen för luftkonditionering används och är både ett bra och billigt alternativ för sömnlösa nätter när sovrummet är för varmt.En prisvärd investering som du kan använda året om för både värme och svalka. Adderar man den låga energiförbrukningen och den friska inomhusluften som man får så innebär det; mycket komfort för lite pengar! 

J0YLmPG JRZ51Vg CBpSxuorulFmgkoCyPv CoE9rAiBFnnKnlSUIuJHc H9X8a3M9X0kADwEyPg Ld4ytfiQFW59za

Fördelar med luftvärmepump i stugor

Att installera luftvärmepumpar i sommarstugor har många fördelar, både om sommaren och vintern. Många införskaffar en luftvärmepump för extra värme och att spara energi under kalla vintrar men under sommaren när både dagar och nätter kan vara olidligt varma kan man enkelt ställa om så att pumpen istället kyler luften.

  • Mer värme för mindre pengar. 
  • Håller huset varmt även när du inte är där.
  • Motverkar fukt, mögel och frostskador.
  • Renar inomhusluften från pollen.
  • Kan användas som AC/ Luftkonditionering på sommaren. 
  • Värmer upp huset betydligt snabbare än om det hade varit utan värme.
  • Motverkar frysskador på eventuellt vattensystem under vintertid. 
  • Sparar upp till 60% av energiförbrukningen. 
  • Kan styras med app så att när du än anländer till stugan så är den varm och skön eller precis så sval som du vill ha den.

Varmt eller svalt? Luftvärmepumpen justerar temperaturen och ser till att du har ett friskt och behagligt inomhusklimat.  

Luftvärmepump som luftkonditionering 

Om du eftersträvar svalka på sommaren men vill ha nytta av extra värme under den kallare delen av året är luftvärmepump det rätta valet för dig. Många luftvärmepumpar har också en högre effekt och ligger i en bättre energiklass än billigare renodlade AC- pumpar. Fördelarna är många och en luftvärmepump är lätt att styra om så att den istället ger svalka. Den är lätt att använda och du kan välja om du vill ha svalka eller värme!

Hitta rätt luftvärmepump till stugan

Sommarstugor, fritidshus, lantställen och torp kommer i många olika storlekar; vissa med bättre isolering och andra med sämre isolering, vissa större och andra mindre. Att hitta rätt luftvärmepump för just ditt behov kan kanske kännas knepigt. Vi har experter som hjälper genom att informera om just de luftvärmepumpar som lämpar sig bäst utifrån dina behov. 

Kaisai Multisplit AC och Kaisai Fly 18 är både energieffektiva och smarta. En riktigt bra investering för varma sommardagar! Mera information om just de här pumparna hittar du i vår webshop.

ZTNF4pbaY0F6REz5p8X6f5nTvpNRci0bxqfyJejuBy ANEHQAkbEjcQP4YRnITzIYXbMXZFkm3fv1rY6Pl7xAtbTaiEQMH2gjOsTx7FSkrLsG4 XwuOQUOc6dezbLS0n700RZVu2

Med lång erfarenhet av luftvärmepumpar vet vi att det inte alltid är lätt att hitta rätt pump. Våra experter på luftvärmepumpar hjälper dig gärna att hitta rätt luftvärmepump för just ditt fritidshus. Kontakta oss för en kostnadsfri offert redan idag!

DELA DETTA INLÄGG

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp