Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

Nu har Treza Solutions Black Month dragit igång!

Black Month

Black Month

Under hela november månad kan du som kund fynda luftvärmepumpar från våra högkvalitativa leverantörer till ett galet bra pris! Vi har otroliga rabatterade priser på de flesta varumärkena och modeller, samt att installation av våra egna kyltekniker ingår i priset! Från Skåne och hela vägen upp till Östersund kan du köpa din värmepump av oss till ett otroligt bra pris under november månad och sedan få den installerad av våra egna kyltekniker inom 2 veckor! Ta chansen redan idag att fynda en luftvärmepump som hjälper dig att sänka dina värmekostnader samtidigt som du har ett behagligt inomhusklimat under hösten och vintern! Passa på innan din favorit tar slut!

Du hittar våra Black Month erbjudanden här.

Frågor om Black Friday och Black Month

Vad är Black Friday?

Black Friday är en av världens största shopping- och readag som är ursprungligen från USA och den inträffar dagen efter Thanksgiving, vilket är fjärde fredagen i november. Black Friday är startskottet på julhandeln och därmed är det många som passar på att införskaffa julklappar eller andra produkter de är behov av.

Hur startade Black Friday i Sverige?

Black Friday fick sitt genombrott i Sverige år 2013, när olika företag tog inspiration av den amerikanska readagen och började erbjöd generösa Black Friday deals.

Vad är Black Month?

Efter att Black Friday blev en väldigt populär shoppingdag, så var det många företag som utvecklade och förlängde rean. På så sätt skapades bland annat Black Week och Black Month. Black Week är när varorna är prissänkta i en hel vecka i november. Black Month är så som vi på Treza Solutions har valt att göra vilket är att ha prissänkta produkter hela november månad. På så vis har du som kund tid att fundera över vilken/vilka produkter som passar dig bäst! 

Brukar företag höja priserna under Black Month?

Under åren har det varit mycket skriverier om att företag passar på att höja sina priser strax innan Black Friday drar igång. Detta har gjort att kunderna tror de fyndar rabatterade produkter, men egentligen köper de produkter för samma pris som innan rean. Men vi på Treza är transparenta med vår prissättning av våra produkter och erbjuder våra kunder det lägsta möjliga pris på våra luftvärmepumpar samt att installation ALLTID ingår i priset och till samma priser vart man än befinner sig i Sverige.

Vi har även Black Month i vårt Showroom

Det är inte bara på vår hemsida som man kan ta del av våra Black Month erbjudande, utan även i vårt showroom! På Torbornavägen 12 i Helsingborg har vi på Treza vårt showroom och alla är hjärtligt välkomna hit. Här kan man kolla in vårt stora utbud av luftvärmepumpar i verkligheten och diskutera med våra duktiga experter, samtidigt som man avnjuter en kopp kaffe. Så har ni vägarna förbi, kom inom vårt showroom och ta del av våra Black Month deals där med. Klicka här för att hitta till vårt showroom! 

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp