Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

Nya produkter från Indol

Vi på Treza Solutions har fått in en ny leverantör av varmvattenberedare, vilket är inget mindre än det väletablerade varumärket Indol! I följande artikel kommer vi presentera vilka Indol är, vad man bör tänka på innan man införskaffar en varmvattenberedare och mycket mer.

INDOL produkter

Upptäck Indol- din effektiva varmvattenberedare för hemmet

Indol erbjuder en banbrytande varmvattenberedare som kan minska både miljöpåverkan samt dina varmvattenkostnader med upp till 80% jämfört med traditionella elvarmvattenberedare. Hemligheten bakom Indols effektivitet är dess inbyggda värmepump, som förbrukar betydligt mindre energi än konventionella alternativ.

Sedan 2014 har Indol satsat på att marknadsföra varmvattenberedare som ett ekonomiskt- och miljövänligt alternativ till eldrivna varmvattenberedare. Deras vision var att erbjuda kunderna ett kostnadseffektivt alternativ som också bidrar till en grönare framtid. Idag är Indol stolta över att kunna hjälpa sina kunder att spara betydande summor på deras energiräkningar varje år. Indol erbjuder ett brett sortiment av varmvattenberedare som passar både för hem och företag.

Med Indol får du inte bara en pålitlig lösning för ditt varmvattenbehov, du får också en möjlighet att spara pengar och bidra till en mer hållbar framtid. Utforska vårt sortiment idag och ta det första steget mot effektiv och miljövänlig uppvärmning.

Våra experter finns även här som hjälp vid eventuella frågor, eller bara som stöd för att hitta den optimala varmvattenberedaren som uppfyller dina behov.

Minskat koldioxidavtryck med Indols varmvattenberedare

Genom att använda avancerad värmepumpsteknik minskar Indols varmvattenberedare avsevärt koldioxidavtrycket vid vattenuppvärmning. Traditionella varmvattenberedare förlitar sig ofta på fossila bränslen, vilket leder till utsläpp av växthusgaser. Indol använder istället ren energi från den omgivande luften, vilket resulterar i betydligt lägre miljöpåverkan. Genom att välja Indols varmvattenberedare med inbyggd värmepump, bidrar du aktivt till att bekämpa klimatförändringarna och minska ditt ekologiska fotavtryck.

Kan jag få bidrag för Indol varmvattenberedare?

Utöver att du som användare av Indols varmvattenberedare kan spara upp till 80% av dina energikostnader jämfört med en traditionell varmvattenberedare, kan du som villaägare ansöka om bidrag för att energieffektivisera din bostad. Därmed kan de som bor i villa få energibidrag av Boverket vid köp av varmvattenberedare! Bidraget avser 50% materialkostnader, vilket är max 30 000 kr.

För mer information gällande bidraget från Boverket och vilka krav som måste uppfyllas för att få bidraget, kan du läsa mer om på deras hemsida: Boverkets hemsida gällande bidrag. 

Guide: Hur väljer jag rätt varmvattenberedare med inbyggd värmepump?

Att välja rätt varmvattenberedare med inbyggd värmepump kan vara en utmaning, särskilt med tanke på de olika storlekarna och preferenserna. Antalet personer i familjen, åldern på familjemedlemmarna och andra faktorer kan påverka valet av varmvattenberedare.

En vanlig tumregel som många använder är att beräkna cirka 40 liter varmvatten per person. Till exempel, för en familj på 4-5 personer kan en varmvattenberedare med en tank på 200 liter vara lämplig.

Det bästa sättet att säkerställa att du väljer rätt varmvattenberedare är att få professionell rådgivning. Våra experter kan hjälpa dig att utvärdera dina behov och hitta den bästa varmvattenberedaren med inbyggd värmepump för din situation.

Kontakta oss idag för att få personlig hjälp och vägledning när det gäller att välja rätt varmvattenberedare för ditt hem!

 

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp