Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

Ny produktkategori: Luft-vattenvärmepumpar

Luft-vattenvärmepumpar Ecodan

Vi på Treza Solutions har valt att ta nästa steg och utöka vårt sortiment av värmepumpar. Därför kan vi gladeligen presentera vår nya produktkategori: Luft-vattenvärmepumpar!

Luft-vattenvärmepumpar har samma förlopp som luftvärmepumpar, att de tar energi från luften utifrån och använder den till att värma upp inomhustemperaturen. Men det som skiljer luft-vattenvärmepumpar från luftvärmepumpar, är att luft-vattenvärmepumpar värmer och kyler vattnet till radiatorer, golvvärme och varmvatten.

Ecodan serien är speciellt framtagen för att ge varmvatten till radiatorer och golvvärme. Därför är Mitsubishi Electrics Ecodan luft-vattenvärmepumpar den optimala lösningen för dig som vill värma eller kyla ditt hem på ett miljövänligt sätt.

Hur funkar luft-vattenvärmepump

En av många fördelar med en luft-vattenvärmepump, är att det är en miljövänlig värmekälla som använder sig av förnybar energi utan att ge sig ifrån farliga utsläpp.

En annan fördel är att de flesta luft-vattenvärmepumpar är energieffektiva och producerar så mycket värme och kyla som det behövs. Detta gör att du kan spara upp mot 70% av dina uppvärmningskostnader. Du kan även utöver rot-avdraget få bidrag för energieffektivisering. Det innebär att du kan få upp till 30 000 kr tillbaka när du köper en luft-vattenvärmepump. Mer information gällande energieffektiviseringsbidraget, kan du hitta på Boverkets hemsida.

Utöver detta är det en smidig värmekälla att handskas med. Då installationen görs på en kort tid och du får din investering snabbt återbetalad tack vare minskade energikostnader! Med appen MELCloud kan du också enkelt hålla din luft-vattenvärmepump under uppsyn, var än du befinner dig!

Vi på Treza Solutions är återförsäljare till Mitsubishis Ecodan luft-vattenvärmepumpar, som är väl utvecklade för att klara av det nordiska klimatet. För mer information gällande Mitsubishis Ecodan luft-vattenvärmepumpar klicka på länken här. 

 Du kan även klicka dig vidare här för att komma till Mitsubishis video som visar hur Ecodan luft-vattenvärmepumpar fungerar. 

Är du intresserad av en luft-vattenvärmepump? Eller har du andra frågor? Då är du välkommen att kontakta oss.

Eller kan du klicka dig vidare till vanliga frågor om luft-vattenvärmepumpar för att få mer information. 

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp