Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

PANASONIC- PRO PARTNER

Vi kan nu äntligen presentera att Treza Solutions sedan några veckor tillbaka är stolt Pro Partner till Panasonic. Av så många företag som finns inom vår bransch så är det riktigt roligt att just vi har fått denna möjlighet! Redan nu kan ni se några av de mest eftertraktade Panasonic- pumparna poppa upp i Treza- butiken på hemsidan. 

Panasonic är generellt sett ett välkänt varumärke på marknaden och deras luftvärmepumpar utmärker sig som lämpade för nordiskt klimat, de är energieffektiva, trygga och verkar med hög prestanda. Vilket därmed gör att dessa luft/luftvärmepumpar passar utmärkt i vårt sortiment då vi vill kunna erbjuda väletablerade och pålitlig varumärken till våra kunder. 

Panasonic miljö

Luftvärmepumpar har vi gott om I LAGER så tveka inte att höra av er till oss vid intresse! Kanske har ni haft en Panasonic värmepump sedan flera år tillbaka och önskar fortsätta på samma trygga spår? 

Vi på Treza Solutions hjälper våra kunder att hitta rätt pump utifrån respektives behov. 

Panasonic logga med vi bakgrund

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp