Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

POLLENSÄSONGEN ÄR HÄR NÄR SOM

 
Samma visa varje år och ändå lär man sig aldrig att det faktiskt går att lindra sina pollen-besvär. Det är hela 30 procent av den svenska befolkningen som har besvär av grönskan som kommer under vårkanten och varar in på sommaren (Källa). 

Med ett aprilväder som växlar mellan snö och regn och kallt och varmt så kan det vara svårt att tro att säsongen kan vara här redan imorgon. Men det finns redan många tecken på grönska-  både på mark och i högre växter och träd. För den som är extra känslig och vill ha bättre koll på pollenhalten där man befinner sig kan kika på denna. Sidan visar en överskådlig bild på hur hög pollenhalten är i olika områden. 

Hemmet ska vara en fristad dit man kan fly från pollen och andra bakterier och när vi väljer eller rent av måste vara inomhus mer under en viss period är lufthalten viktigare än någonsin. Vi vill andas in frisk luft och ha en bra luftfuktighet. I hemmet ska man inte vara utsatt. Dessvärre förekommer pollenpartiklar liksom bakterier även i hemmet genom inlufts- och ventilationssystem men också genom kläder, hår och husdjur. Enligt Astmaallergiförbundet kan pollenhalten till och med bli högre eftersom partiklarna samlas på en mindre och koncentrerad yta. Detta drabbar naturligtvis hälsan. Astmaförbundet menar även på att en luftrenare som är riktigt effektiv reducerar 99 procent av pollenartiklar via sina filter.

Snyta
Daikin


Daikins luftrenare
bryter ner virus och bakterier med mer än 99 procent! Att bryta ner Covid- virus tar exempelvis endast 3 timmar, vilket är helt fantastiskt. Dessutom är den enkel att placera runtom i hemmet. I april har vi ett påskerbjudande till den som köper en luftvärmepump från Daikins kraftigaste serie XRH- Optimised Heating. Vid ett sådant köp får man med denna luftrenare från Daikin på köpet! En utmärkt present att bära med sig i hemmet för att effektivisera skyddet mot virus och bakterier. 

Luftrenaren finns även på extrapris med mer än 50 % rabatt i webbshopen. Ett års garanti ingår.

Ni som har luftvärmepump tänker kanske varför det ska vara nödvändigt med även en luftrenare eftersom luft/luft- pumpen redan har renande filter. Luftvärmepumpen måste ofta rena en större yta vilket gör att det kan ta betydligt längre tid, under tiden som du kan bära med dig luftrenaren runtom i hemmet när du förflyttar dig, likt en assistent.

Det viktigaste är att vi alla kan hålla oss friska och njuta av kommande vår och sommar efter COVID- tider. Komfort och att sova utan täppt näsa förtjänar vi alla.

GÖR DIG SJÄLV OCH DIN OMGIVNING EN TJÄNST...

Daikin luftrenare MCFFW

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp