Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

Håll ditt hem varmt och mysigt med vår februarikampanj på luft-luftvärmepumpsservice

När vi närmar oss slutet av vintern är det viktigt att se till att din luft-luftvärmepump är i gott skick för att hålla ditt hem varmt och bekvämt under resten av året. Missa inte vår specialkampanj i februari, där vi erbjuder rabatt på service av luft-luftvärmepumpar. Kontakta oss idag för att boka din service och dra nytta av detta erbjudande.

Februarikampanj service

Vikten av regelbunden service av luft-luftvärmepumpar

Regelbunden service av din luft-luftvärmepump är avgörande för att säkerställa att den fungerar effektivt, vilket sparar pengar på energiräkningar och minskar risken för haverier. Under servicen kommer våra certifierade kyltekniker att inspektera och rengöra alla komponenter i systemet, inklusive filter, spolar och fläktar, så att din luft-luftvärmepump fortsätter att fungera smidigt. Genom att investera i regelbundet underhåll kan du förlänga livslängden på din luft-luftvärmepump och njuta av ett bekvämt hem året runt.

Tecken på att din luft-luftvärmepump behöver service

Om du märker något av följande tecken är det dags att boka en service för din luft-luftvärmepump:

  • Minskat luftflöde eller dålig temperaturkontroll
  • Ovanliga ljud eller vibrationer
  • Dålig lukt från inomhusenheten
  • Högre energiräkningar än vanligt

 

Vänta inte tills din luft-luftvärmepump går sönder med att få den servad. Genom att ta itu med eventuella problem tidigt kan du förhindra mer kostsamma reparationer längre fram och hålla ditt hem bekvämt och energieffektivt.

En väl underhållen luft-luftvärmepump är ett kostnadseffektivt och miljövänligt sätt att hålla ditt hem varmt och skönt under hela året. Missa inte vår februarikampanj på service av luftvärmepumpar. Klicka här för att kontakta oss idag för att boka din service och få rabatt på att hålla din luft-luftvärmepump i toppskick.

* Erbjudandet gäller endast vid bokningar under februari månad 

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp