Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

Snöoväder i hela landet - Håll ditt hem varmt med en luftvärmepump!

Snöoväder i hela landet - Håll ditt hem varmt med en värmepump!

I den bitande kylan och de snöstormar som just nu härjar över hela landet, så finns det inget viktigare än att hålla våra hem varma och bekväma. Vi alla vet hur påfrestande det kan vara att leva i ett hus som inte är ordentligt uppvärmt under vintermånaderna. Det är inte bara obehagligt att känna kylan tränga in genom väggarna, det kan även vara mycket kostsamt och obehaglig överraskning som kan komma med nästa elräkning. Speciellt under denna tid på året, när många av oss har det knapert. 

Genom att investera i en luftvärmepump kommer du att få njuta av en varm och mysig miljö, även under de mest kyliga vinterdagarna, då många av våra värmepumpar fungerar utmärkt till -30°. Luftvärmepumpar fungerar genom att utnyttja den omgivande luften och omvandlar denna energi till värme för ditt hem. Detta gör att du kan sänka dina uppvärmningskostnader samtidigt som du minskar din miljöpåverkan. Hos oss ingår även alltid installation av luftvärmepumpen i priset! Installationen sköts av våra egna lokala kyltekniker som finns runtom i Sverige och vi garanterar att du får din luftvärmepump installerad inom två veckor!

Den investering du gör idag hjälper dig inte bara få ett varmt och skönt hem i vinter och spara energi. Det sparar på dina uppvärmningskostnader för en lång tid framöver då en väl omhändertagen luftvärmepump kan ha en livslängd på 15 år! 

Få 12 månaders räntefri delbetalning redan idag! 

Vi förstår att det inte alltid är lätt att betala för en stor investering på en gång. Speciellt så här efter jul och nyår. Genom att, i samarbete med Resurs Bank, erbjuda möjligheten till delbetalning får du flexibilitet och kan anpassa dina betalningar efter din ekonomiska situation. Du kan läsa mer om delbetalning av ditt köp här. 

Kontakta oss idag för mer information om vårt utbud av luftvärmepumpar och möjligheten till delbetalning! Låt oss hjälpa dig att göra ditt hem till en mysig och varm plats mitt i vinterns snökaos!

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp