Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024
Styrelsemässan 2020 3

Styrelsemässan 2020

Det tillhör dagen efter att man som utställare både har ont i fötterna och kanske lite huvudvärk. Det är det lilla för att ha haft en fantastisk dag på mässan. Igår befann vi oss på ett av Sheratons hotell i Stockholm för att träffa olika Bostadsrättsföreningar. Detta är en mässa där unga möter gamla och ett ypperligt tillfälle för oss på Treza Solutions att berätta mer om företaget. Sammanlagt kom det upp emot 900 besökare och det ni ser på huvudbilden ovan är endast en av salarna. För att ni ska få en större inblick har vi skrapat ihop ett litet bildregn nedan. Håll till godo.

Styrelsemässan Stockholm 2020
Styrelsemässan 2020 4
Styrelsemässan 2020 8
Styrelsemässan 2020 6 1


Slutligen vill vi passa på att tacka arrangörerna för en lyckad mässa, de övriga utsällarna samt alla besökarna och de härliga samtalen. Kul att ni tyckte om våra nya fina mjuka kolor! En sista bild på Treza- teamet. Trevlig helg från oss!

DELA DETTA INLÄGG

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp