Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

TIPS & RÅD FÖR ATT FÅ EN VARMARE HÖST

Service av luftvärmepump inför hösten

Nu när hösten och vinter närmar sig med stormsteg, så är det dags att se över sin luftvärmepump och damma av den efter sommaren. Därmed har vi på Treza frågat vår väldigt duktiga kyltekniker William om vad hans 3 bästa tips är för att göra sin luftvärmepump redo för de kalla månaderna i Sverige:

  1. När servades din värmepump senast?

Om din luftvärmepump inte har servats på något år kan det vara dags att någon av våra montörer ser över den och servar den åt dig, då det är farligt att göra det själv. Med en service av din luftvärmepump kommer den inte bara vara ren från all smuts den har samlat på sig, ge bättre inomhusluft eller ge bättre effekt. Utan livslängden på din pump kommer öka och därmed kan du använda din luftvärmepump flera kalla vintrar. Klicka här för att komma till våra olika serviceavtal.

  1. Kolla så anläggningen ser bra ut

Se över hur du har det i din bostad, ifall det är något framför din pumps innerdel, eller om det har hamnat pinnar eller löv i fläkten på din ytterdel. Detta gör så effekten av din luftvärmepump blir bättre och den slipper dra lika mycket energi, som gör att du kan spara in på dina elkostnader. För att få bättre koll på din anläggning, kan du kolla in våra luftvärmepumpstillbehör. Där kan du bland annat hitta markstativ till din luftvärmepump, som gör det enklare att hålla den borta ifrån höstens löv och snön under vintern.

  1. Se till så innerdelen är ren

Det är viktigt att hålla pumpen, så du får bättre effekt och renare luft. Med vår rengöringsspray kan du enkelt spraya ytorna på din pump. Sprayen är även gjord för att ta bort bakterietillväxt och otrevliga dofter. Klicka här för att komma direkt till vårt spray.

Sammanfattningsvis, se till så din luftvärmepump är ren och att anläggningen ser bra ut. Även ta hjälp av våra expert montörer att serva din luftvärmepump, så ingen kommer till skada och så att din pump håller längre

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp