Treza Logo
Utmärkelse 2024
Utmärkelse 2024

Träffa oss på Nya Skånemässan

Letar du efter det bästa värme- och kylsystemet för ditt hem? Vill du vara förberedd och ha det bekvämt under de varma sommarmånaderna? Missa då inte chansen att träffa oss på Nya Skåne-mässan i Svedala den 4 maj kl. 10.00-17.00. Vi på Treza Solutions finns på plats för att hjälpa dig att hitta den perfekta klimatsmarta lösningen för din bostad.

Upptäck över 200 utställare

Nya Skånemässan är ett perfekt tillfälle att utforska nya produkter och tjänster från över 200 utställare. Du kan också njuta av food trucks, olika uppträdanden och andra attraktioner. Och det bästa av allt? Inträdet till mässan är helt kostnadsfritt. Och med enkel förbindelse till och från evenemanget finns det ingen ursäkt för att inte delta.

Nya Skånemässan i Svedala

Hitta det optimala värme- och kylsystemet för ditt hem

På Treza Solutions är vi specialiserade på att tillhandahålla de bästa värme- och kylsystemen för hem. Kom och besök vår mässvagn för att träffa våra experter och diskutera den perfekta lösningen för din bostad. Oavsett om du letar efter ett nytt värmesystem eller bara vill uppgradera ditt kylsystem har vi det perfekta alternativet för dig. Och glöm inte att ta med en av våra goodiebags som ett tecken på vår uppskattning för att du kom förbi.

Hem & Villamässan 1 2023

Njut av en skön sommar

Att investera i ett nytt värme- och kylsystem för ditt hem är ett smart beslut. Du kommer inte bara att känna dig bekväm under de varma sommarmånaderna, utan du kommer också att spara pengar på dina energiräkningar. Så om du funderar på att uppgradera ditt hems värmesystem på ett klimatsmart sätt, missa inte detta tillfälle att hitta den optimala lösningen till ett rabatterat pris.

Missa inte chansen att träffa oss på Nya Skåne-mässan i Svedala den 4 maj. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta det perfekta värme- och kylsystemet för din fastighet. 

Vi ses där!

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp