Treza Logo
Utmärkelse 2024
Utmärkelse 2024

Träffa oss på Stora Villamässan & Vår Trädgård i Malmö!

Vill du ha tips och råd om energieffektiva lösningar för ditt hem? Då ska du definitivt ta chansen att besöka oss på Stora Villamässan & Vår Trädgård i Malmö! Mässan äger rum på Malmömässan mellan den 8:e och 10:e mars. Vi kommer att vara där för att visa upp våra produkter och tjänster, erbjuda specialerbjudanden och naturligtvis träffa dig personligen!

Vinn vår tävling, få en goodiebag och mycket mer!

I vår Treza monter kommer du att ha chansen att delta i vår tävling. Den lyckliga vinnaren kommer att få ett fantastiskt pris! Vi kommer också att ge bort goodiebags med användbar information och överraskningar. Och om du är intresserad av våra luft/luft- och luft-vattenvärmepumpar så har vi några exklusiva erbjudanden till dig. Vårt team av experter svarar gärna på alla dina frågor och hjälper dig att hitta den bästa lösningen för ditt hem.

Treza Solutions Goodiebag
Stora VIllamässan i Malmö 2023 montör kalle

Har du ingen inträdesbiljett till mässan? Vi erbjuder gratis biljetter till våra kunder och följare. Skicka bara ett mejl till info@treza.se så skickar vi en entrébiljett till dig. Och när du väl är där kan du enkelt hitta oss i vår monter. Vi ser fram emot att träffa dig personligen och visa dig varför Treza är det rätta valet för ditt hem.

Vi på Treza är vi fast beslutna att förse våra kunder med de senaste och mest innovativa lösningarna för ett bekvämt och miljövänligt hem. Så missa inte chansen att träffa oss personligen och ta del av våra exklusiva erbjudanden. Vi ser fram emot att träffa dig där!

Stora Villamässan Malmö 2023

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp