Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024
Treza Solutions hos Magdalena Forsberg

Treza på Resa

Vilka dagar vi hade uppe i Ångermanland! Trots en helt annan kyla än nere i Skåne så blev det en mycket lyckad dag. Vi installerade hos en av våra mest framgångsrika skidåkare någonsin, Magdalena Forsberg. Ett projekt som dessutom inte slutar här utan fortsättning följer som man brukar säga. En av robotgräsklipparna döptes efter vår montör Max som var en av huvudpersonerna denna dag, vilket tyder på ett mycket lyckat arbete.

För övrigt har vi högsäsong på robotgräsklippare och mer än någonsin att göra på grund av pandemin. Folk väljer att lägga mer pengar på hemmafronten då det fortfarande är osäkert att resa. Det ska bli spännande och se hur detta rekordår kommer mynna ut. Från och med nu kan ni även se fram emot betydligt mer inlägg här på hemsidan!

Magdalena-Max-hemsida.jpg

Magdalena & Max x2

DELA DETTA INLÄGG

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp