Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

Treza Solutions företagsträff 2024

Treza Solutions Företagsträff 2024

Förra veckan höll vi på Treza Solutions vår årliga företagsträff där alla medarbetare från hela landet samlades på vårt huvudkontor i Helsingborg. Detta var även ett utmärkt tillfälle för alla att se vårt nya kontor och vårt unika showroom.

Första dagen bjöds det på frukost när alla anlänt, följt av en utförlig presentation av företaget med mål och visioner för 2024. Därefter åt vi en god lunch på Tegel och på eftermiddagen deltog alla i teambuilding-aktiviteter och tävlade mot varandra. På kvällen hade vi en härlig middag på restaurang Kol i centrala Helsingborg som blev mycket lyckad. Dagen därpå höll Samsung en föreläsning för alla anställda om sina luftvärmepumpar, vilket var en fascinerande presentation och kontorspersonal som installatör fick mycket information. Efter föreläsningen avlutades allt med ett tårtkalas bestående av prinsesstårta, kakor och kaffe.

Det var två fantastiska dagar där vi lärde oss mer om luftvärmepumpar från våra leverantörer och fick information om företagets framtida mål för 2024. Det bästa var att få träffa och lära känna alla kollegor ännu bättre. Eftersom vår personal är utspridd över hela Sverige är det viktigt att ta tillvara på dessa möjligheter där vi kan träffas och bygga starkare relationer. Därför tackar vi alla som tog sig tid att komma och gjorde det till en framgångsrik företagsträff och personal som gjorde detta möjligt med planering och organisering. Ett extra stort tack till vår VD Lorenzo för dessa dagar.

Tack så mycket till alla inblandade och så ses vi nästa år igen!

Här nedanför kan du kolla in videon för att se alla höjdpunkter! 

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp