Treza Logo
Utmärkelse 2024
Utmärkelse 2024

Upptäck Panasonic: Historia, produkter och innovationer

I kommande artiklar kommer vi på Treza Solutions djupdyka i våra leverantörer av värmepumpar och på så sätt kommer du som kund få en bättre förståelse i de olika varumärken, vad som kännetecknar dem bäst, samt vår relation till varje leverantör. I denna artikel har vi valt att fokusera på Panasonic.

Vem är Panasonic?

Panasonic är ett ledande varumärke inom värmepumpar och värmelösningar med fokus på effektivitet, prestanda och hållbarhet. Deras värmepumpar är kända för att erbjuda pålitlig uppvärmning och kylning för både hem och kontor.

Panasonic värmepumpar är utformade med avancerad teknik för att leverera energieffektiv värmereglering året runt. Dessa enheter är tysta och miljövänliga, vilket ger en bekväm inomhusmiljö med minimal påverkan på energiförbrukningen.

Med flera modeller och funktioner att välja mellan, kan Panasonic möta olika behov och preferenser för uppvärmning och kylning. Deras produkter är designade för att vara enkla att installera och underhålla, vilket gör dem till ett populärt val för både hem- och företagsägare.

För den som söker pålitlig och energieffektiv uppvärmning och kylning är Panasonic värmepumpar ett utmärkt val. Upptäck fördelarna med Panasonic värmepumpar för att skapa en mer komfortabel och hållbar inomhusmiljö.

Panasonic-heating-Cooling-Solutions-logo

Expertens åsikt om Panasonic

Vi har frågat vår expert och säljare Axel på Treza Solutions om vad han gillar med Panasonics värmepumpar: 

Panasonic värmepumpar erbjuder enastående prestanda till ett bra pris. Deras pumpar är kända för sin pålitlighet och höga effektivitet, vilket ger kunderna optimal värme och kyla med minimal energiförbrukning. Innerdelarna har en modern och stilren design som passar in i de flesta hemmiljöer. Dessutom är Panasonic värmepumpar tystgående, vilket skapar en behaglig inomhusmiljö utan störande ljud. Med ett brett utbud av modeller finns det en Panasonic värmepump som passar varje kunds unika behov och preferenser.

De 10 vanligaste frågor gällande Panasonic värmepumpar

Vi har samlat ihop de vanligaste frågorna gällande Panasonic värmepumpar och svarat på dem här nedan:

När det gäller installationen av en Panasonic värmepump behöver den utföras av en certifierad kyltekniker av säkerhetsskäl och för andra ändamål, såsom att garantin ska gälla. Hos oss på Treza Solutions ingår installation av våra egna certifierade kyltekniker i priset vid köp av Panasonics värmepumpar. Om vi på Treza Solutions installerar din värmepump, blir den installerad säkert och på ett korrekt sätt, utan några mellanhänder.

Priset på vad en Panasonic värmepump kan kosta att införskaffa samt vad den kostar i längden, kan variera väldigt mycket. Faktorer som kan påverkar detta är vart i landet man bor, vilken typ av bostad, elkostnader, ROT-avdrag, olika bidrag, vilken modell, osv. Men med rätt Panasonic värmepump kan man i längden spara upp emot 60% av sina elkostnader. Vi på Treza Solutions erbjuder en mängd olika Panasonic värmepumpar som passar till alla typer av bostäder, allt från stugan på landet, till stora lokaler. Kolla igenom våra värmepumpar från Panasonic här eller kontakta oss på Treza Solutions för att få en skräddarsydd lösning som passar dig bäst!

En Panasonic värmepump är känd för sin höga effektivitet när det gäller uppvärmning och kylning av både små och stora utrymmen. Deras avancerade teknik gör det möjligt att dra nytta av omgivande luft eller jordvärme för att leverera energieffektiv värme på ett kostnadseffektivt sätt.

Panasonics värmepumpar kan leverera upp till 4-5 gånger mer energi än den el som förbrukas, vilket innebär att de är en mycket effektiv värmelösning. Dessutom är de utformade för att vara tysta och miljövänliga, vilket gör dem till ett populärt val för energibesparing och hållbarhet.

Med en Panasonic värmepump kan du njuta av en bekväm inomhusmiljö året runt med minimal påverkan på din energiförbrukning. Upptäck fördelarna med Panasonic värmepumpar för att maximera effektiviteten i ditt uppvärmningssystem.

En Panasonic värmepump är känd för att vara mycket tyst under drift. Genom avancerad teknik och design är ljudnivån låg, vilket gör den idealisk för att upprätthålla en lugn inomhusmiljö utan störande ljud från värmepumpen.

För att underhålla en Panasonic värmepump är det viktigt att regelbundet rengöra filtren och hålla luftintagen fria från hinder. Se till att utomhusenheten är fri från löv, skräp och snö för att säkerställa optimal prestanda. Vid behov kan du kontakta oss på Treza Solutions för hjälp av servicen av din Panasonic luftvärmepump, där vi inte bara rengör, utan även kontrollerar så att din värmepump är intakt. 

Här kan du hitta mer information gällande vår service av luftvärmepumpar.

Är du intresserad av en service? Kontakta oss här för att boka service redan idag. 

En Panasonic värmepump är konstruerad för att fungera effektivt även i extrem kyla. Den använder avancerad teknik för att dra nytta av omgivande värmeenergi, även när det är mycket kallt utomhus. Värmepumpen kan producera värme genom att komprimera och cirkulera kylmedium, även vid låga temperaturer, vilket gör den idealisk för vinterförhållanden.

Vad man anser göra en varumärke till den bästa varierar för varje person, precis som andra saker. Men Panasonic värmepumpar har flera fördelar som hög energieffektivitet, pålitlig prestanda och avancerad teknik som säkerställer optimal komfort och låga driftskostnader. Dessutom, Panasonic är känt för tyst drift och hållbarhet, vilket gör dem till ett favoritval för hem- och företagsägare som söker pålitlig och effektiv uppvärmning och kylning.

Skillnaderna mellan olika modeller av Panasonic värmepumpar kan vara i kapacitet, effektivitet och funktioner. Modeller varierar i storlek för olika utrymmen och kan ha olika energiklasser för effektivitet. Vissa modeller kan också erbjuda avancerade funktioner som luftrenings- eller luftfuktighetskontroll. För att hitta rätt modell för ditt behov är det bäst att jämföra specifika egenskaper och prestanda mellan olika modeller.

Du kan enkelt kolla in våra olika värmepumpar från Panasonic här.

Eller kontakta våra experter så hjälper de dig att hitta en skräddarsydd lösning baserat efter dina behov.

Ja, många modeller av Panasonic värmepumpar kan användas för både uppvärmning och kylning. Dessa värmepumpar använder luften utifrån och omvandlar det till energin som antingen avger värme eller kyla beroende på behov. Med värmepumpar som är drifttestade till låga temperaturer, gör dem mångsidiga och effektiva för att skapa en bekväm inomhusmiljö året runt.

Garantin på en Panasonic värmepump varierar beroende på modell och marknad. Vanligtvis erbjuder Panasonic garantier som sträcker sig från 1 till 5 år för sina värmepumpar. Men om du som kund köper och installerar en Panasonic värmepump hos oss på Treza Solutions, så har de flesta värmepumpar en garantitid på 5 år. Det bästa med allt är att vi sköter alla garantiärenden om något skulle hända, så slipper du själv kontakta några mellanhänder.

Hoppas att du har lärt dig mer och fått bättre förståelse för Panasonic, samt hur vår relation på Treza Solutions ser ut med Panasonic.

Är du intresserad av en värmepump från Panasonic där installationen av våra lokala certifierade kyltekniker ingår? 

Du kan enkelt kolla in vårt stora utbud av Panasonic värmepumpar, eller kontakta våra experter redan idag!

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp