Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

UTMÄRKELSE FRÅN DAIKIN

Daikin är ett välkänt varumärke världen över inom kyl- och värmepumpsbranschen. Det är även det första varumärket som Treza Solutions valde att ta in i vårt sortiment av luftvärmepumpar.  Sedan dess har vi installerat och satsat på dessa kvalitetsmässiga pumpar. Dagens besök av Daikins representant Johnny var ett bevis på att vi fortsätter leverera pumpar med kvalitet till våra kunder. 

STORSÄLJARE AV DAIKIN


På bilden till vänster ser vi Treza Solutions VD Lorenzo och bredvid har vi Johnny från Daikin som tillsammans håller i den utmärkelse som vi fick ta del av. Treza Solutions spräckte nämligen 5- miljoners- bubblan i sålda pumpar år 2021 trots Covid och andra hinder! Ett bevis på att vi har grymma medarbetare men också att det går att växa snabbt. 

Att vi fortsätter leverera bekvämlighetslösningar till våra kunder och samtidigt kan nå både våra egna och leverantörernas milstolpar är fantastiskt, även i den bemärkelsen att det främjar vårt samarbete sinsemellan. 

Vi hoppas kunna stå här snart igen men med en ny siffra på diplomet. Slutligen ett Tack riktat till alla våra kunder för att ni ni fortsätter handla luftvärmepumpar från oss!


Daikin luftvärmepump
IMG_2729

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp