Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

INSTALLATION HOS VINNAREN!

Nu har det redan gått några veckor sedan vinnaren i vår tävling korades. Det blev Lana från Skåne som vann en sprillans ny fast installerad AC från varumärket Auratsu och det visade sig vara långt ifrån första gången hon vann en tävling! Trots alla tidigare vinster på CV:et så hade vi en oerhört glad vinnare.

När dagen väl var kommen åkte kyltekniker Rickard samt Isabel, som var med för att följa installationen, ut till vinnaren. Rickard gjorde ett ypperligt jobb med installationens alla moment och Isabel drack mest kaffe, försökte vara ett stöd och bidra genom att montera ett markstativ. Även vår kollega Anders kom förbi en sväng när han var i närheten. Efter en del snilleblixtar och slit var AC- pumpen tillslut på plats- lagom till när solen valde att titta fram.

Vid ett senare tillfälle kommer vi visa mer hur installationen gick till steg för steg. På bilderna nedan ser vi Rickard och Vinnaren Lana.

Värmepump installation innedel
Värmepump installation

“Det fungerar jättebra. Så nöjda”

– Lana, Skåne

Några veckor senare efter utförd installation kontaktade vi Lana på nytt för att stämma av hur hela upplevelsen med oss och framförallt AC:n i sig har varit. Lana berättade att allting fungerar jättebra och att det var nöjda. Fantastiskt att vi
på Treza Solutions kunde hjälpa till med att kyla deras annars så skållheta uterum. Särskilt eftersom detta var innan värmen slog till på allvar. 

Kyltekniker Treza Solutions

Med denna härliga bild på Rickard tackar vi för oss denna gång och önskar alla en fortsatt härlig sommar!

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp