Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

Daikin Comfora XTH 25 Luftvärmepump

Kort information om luftvärmepumpen:
  •         Värmer upp till 160
  •         Värmekapacitet 6,2 kW
  •         Kylkapacitet 4,1 kW
  •         Energiklass A++
  •         SCOP 4,95
  •         Drifttestad till -30°
  •         Wifistyring
  •         Luftvärmepumpen har en garantitid på 5 år

 

 

Läs mer i produktbladet 
5 års garanti

Beskrivning

Daikin Comfora XTH 25 Luftvärmepump – En lättplacerad pump!

En optimal placering för en luftvärmepump är ovanför ytterdörren, men många av värmepumpens inomhusdelar är inte konstruerade för detta. Comfora XTH 25 har dock en extra låg bygghöjd som gör det möjligt. Med sitt 3D-flöde i kombination med vertikal och horisontell autoswing kommer varm eller kall luft att fördelas jämnt i hela bostaden. Daikin Comfora XTH 25 är en högpresterande luftvärmepump som levererar utmärkt uppvärmning och kylningskomfort året runt. Denna energieffektiva värmepump från Daikin är designad för att maximera både prestanda och användarvänlighet.

Heat Boost 

Med denna funktion ökar Comfora XTH pressorfrekvensen, vilket gör att värmepumpen snabbare når önskad temperatur under en kortare tid.

Avancerad avfrostnings-logik

Med den avancerade mikroprocessorn avfrostas värmepumpen endast vid behov. Även vid lägre temperaturer som -30°C tar det längre tid mellan avfrostnings tillfällerna jämfört med andra värmepumpar.

Om märket

Daikin strävar efter att skapa det mest optimala inomhusklimatet för människor runt om i världen, vilket gör dem till ett av de ledande företagen i världen när det gäller värme- och kylprodukter. Med sin expertis har Daikin utvecklat den senaste serien luftvärmepumpar, Nepura, som är starkare och mer effektiva. Luft-värmepumparna i Nepura-serien bibehåller sin nominella kapacitet upp till -25°C.

Ytterligare information

Varumärken

Egenskaper

Drifttestad ner till -30°, Låg ljudnivå, Lämplig med braskamin, Miljövänligt köldmedium, Mindre innedel, Röststyrning via Google Assistant/Amazon Alexa, Styrning via telefon, Wifi-styrning ingår

Produktgaranti

5 år

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Daikin Comfora XTH 25 Luftvärmepump”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp