Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

Panasonic NZ25YKE Etherea Inverter Luftvärmepump

22 995,00 kr

Pris är ink. installation efter ROT- avdrag.

 

Kort information om luftvärmepumpen:
 • Värmer 10 – 120 m²
 • Värmekapacitet på 6,5 kW
 • Kyler 10 – 40 m²
 • Kylkapacitet på 3,0 kW
 • Energiklass A + +
 • SCOP- värde på 5,0
 • Inbyggd Wifi
 • Luftvärmepumpen har en garantitid på 5 år

 

 

Läs mer i produktbladet
5 års garanti

Beskrivning

Panasonic NZ25YKE Etherea Inverter Luftvärmepump – En kompakt, Stilren & Smart Värmepump!

Nya Panasonic NZ25 YKE Etherea är en uppdaterad version av modellen XKE. Det som utmärker NZ- serien är framförallt att luftvärmepumparna är högeffektiva, kraftfulla och pålitliga även vid låga temperaturer men det kanske mest unika är att de är specialkonstruerade för vårt nordiska klimat.  Panasonic NZ25 är drifttestad ner till -25°C grader och har en låg energiförbrukning som klassas som A++ med ett SCOP- värde på 5,00 vilket innebär besparing.

Perfekt för både villa och fritidshus

Panasonic NZ25 passar utmärkt för både fritidshuset och villan då den är kompakt och som ett plus i kanten har en stilren och snygg design. Detta gör även att den är att rekommendera som en utbytespump. Med den steglösa funktionen +8/-+15 grader kan luftvärmepumpen erbjuda underhållsvärme även när du inte är på plats i bostaden och med Panasonic Comfort Cloud- appen finns funktioner som innefattar smart komfort, effektivitet, styrning och assistans.

Användbara funktioner
 • Inbyggd Wifistyrning

  – Med Panasonic NZ finns Wifi Comfort Cloud redan inbyggt i pumpen likt en standardfunktion. Denna intelligenta teknik gör att flertalet enheter kan kopplas upp via wifi samt att man kan få en översikt på bostadens energiförbrukning. Du kan även optimera systemet genom att ansluta Etherea- enheterna till några av de främsta röstassistenterna på marknaden.

 • Luftreningsskyddet Nanoe X

  – Panasonic kallar Nanoe X- tekniken för naturens eget tvättmedel då hydroxylradikalerna kan neutralisera tillväxten av vissa föroreningar som bakterier, mögel, virus samt bryta ned lukter. Inomhusmiljön blir både renare och mer behaglig samt inger ett skydd 24/7  mot obehagliga effekter.

 • Tystgående pump

  – Panasonic NZ- serien har några av marknadens tystaste luftvärmepumpar, vilket gör att du kan undvika störande oljud trots att den producerar behaglig lufttemperatur. Innedelen kan gå ner till knappa 19 dB (A)- Perfekt för dig som är ljudkänslig.

 

Vill du veta mera om Panasonic NZ25YKE Etherea Inverter Luftvärmepumpen är du varmt välkommen att Kontakta oss

Om märket Panasonic

Panasonic är sedan decennier tillbaka ett populärt varumärke vid val av värmepumpar. Företaget härstammar från Japan vilket i sin tur antyder på dess kvalitet och innovation. Deras värmepumpar är utrustade med energisnåla kompressorer vilket är vad det låter- de producerar mindre el samt begränsat med miljöfarliga utsläpp. Luftvärmepumparna är anpassade efter vårt nordiska klimat. Ett smart val!

Ytterligare information

Egenskaper

Designad innedel, Låg ljudnivå, Miljövänligt köldmedium, Röststyrning via Google Assistant/Amazon Alexa, Wifi-styrning ingår

Yta att värma

Mellan- 100- 150 m²

Varumärken

Produktgaranti

5 år

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Panasonic NZ25YKE Etherea Inverter Luftvärmepump”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp