SENASTE NYTT- MITSUBISHI SUMO

Ta steget och kliv in i en ny varm värld! Börja och avsluta HÄR.

Mitsubishi SUMO luftvärmepump är den senaste nyheten på marknaden och pumpen är unik på många sätt…

Mitsubishi Electric må vara ett japanskt märke, men de kan verkligen detta med värme även utifrån skandinaviska förhållanden. Med den senaste modellen SUMO luftvärmepump har de överträffat alla förväntningar. 

SUMO håller huset varmt även om utomhustemperaturen går ner till hela 35 minusgrader! Med en värmekapacitet på 7,0 kW värmer den mellan 10m² – 170m². Allting samtidigt som den kan spara upp till 60 % i energi. Med dagens energipriser är det ganska självklart att en luftvärmepump med den kapaciteten är en god investering. Lägger man dessutom till att luftvärmepumpen har 5 års garanti blir det desto mer självklart att vi pratar om en robust produkt som verkligen kan leverera. 

Med stigande elpriser är det värt att titta på lösningar som ger just det vi söker; Ett varmt och behagligt hus som inte kostar skjortan att hålla varmt. Och nuförtiden finns det lösningar som inte bara är bra men som faktiskt är en urkraft att räkna med när det kommer till värme. En av dem är Mitsubishi SUMO.

Mitsubishi
Mitsubishi Sumo

Vi lever i underbara Skandinavien och även om kylan kan bita oss i kinderna i vintertid så är det fantastiskt att det finns teknik som hjälper till att hålla det varmt och skönt inomhus på samma gång som pumpen sparar både energi och pengar. 

Mitsubishi har dessutom gjort det lätt för oss användare genom att lägga till wifi- styrning och en 3D I- See Sensor som kan mäta omgivande temperaturer. 

Och visste du att namnet SUMO kommer från subarktisk motståndskraft?  Luftvärmepumpen är skapad för att kunna motstå kalla vindar och låga temperaturer. En luftvärmepump med samma urkraft som vi nordbor har. 

Tänk så beroende vi är här i Skandinavien av värme. När kölden knäpper i knutarna och det braskar i snön och den kalla nordanvinden sveper runt husen, det är då man inser hur mycket ett varmt hus är värt!

Med SUMO får du japansk toppkvalitet utvecklad för skandinaviska förhållanden. 

Ta steget och kliv in i en ny varm värld! Börja och avsluta HÄR.