Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

Samsung Cebu 09 AC Luftkonditionering

13 995,00 kr

Pris är ink. installation efter ROT- avdrag.

 

Kort information om AC pumpen:
  • Kyler 10-40 m²
  • Kylkapacitet på 3,4 kW
  • Energiklass A ++
  • Wifistyrning
  • Luftvärmepumpen har en garantitid på 2 år

 

 


Läs mer i produktbladet

Beskrivning

Samsung Cebu 09- Optimala lösningen för behaglig kyla 

Samsung Cebu 09  AC Luftkonditionering är den optimala AC:n för ditt hem, eftersom dess innovativa funktioner gör att du kan uppnå önskad kyla på nolltid och bibehålla ett behagligt inomhusklimat.

Fast Cooling 

Snabb och effektiv rumskylning för att säkerställa kontinuerlig komfort. Med Digital Inverter Boost-tekniken kyls luften hela 43 % snabbare. Den avancerade designen inkluderar en 15 % större fläkt, 18 % bredare insläpp och ett 31 % bredare blad, vilket möjliggör snabbare och bredare spridning av sval luft. Upplev en omfattande kylning med en imponerande räckvidd på upp till 15 meter. Optimal prestanda för att hålla rummet svalt och bekvämt.

Säkerställ optimal effektivitet med minimal ansträngning för ditt luftkonditioneringssystem

Easy Filter Plus, placerad på utsidan, ovansidan, gör det enkelt att ta ut och rengöra filtret. Dess tunna maskor i filtret bidrar till att behålla renheten på värmeväxlaren, och den antibakteriella beläggningen ger extra skydd mot skadliga luftburna föroreningar. Upplev en bekymmersfri hantering och ren inomhusluft med Easy Filter Plus-teknologin för ditt luftkonditioneringssystem.

AI Auto Comfort

Upptäck en smartare livsstil med AI Auto Comfort. Genom att Samsung Cebu 09 automatiskt optimera olika lägen efter att ha analyserat rummets förhållanden och användarmönster skapar det en intelligens som anpassar sig efter dina preferenser. Efter att Samsung Cebu 09 har analyserats, anpassar AC:n sig smidigt till det mest lämpliga läget för att bibehålla optimala temperaturen. Upplev en ny nivå av bekvämlighet och anpassning med AI Auto Comfort.

Miljövänligt köldmedium

Samsung Cebu 09 använder nästa generations köldmedium R32, vilket innebär att AC:n har mycket mindre miljöpåverkan jämfört med tidigare värmepumpar.

Samsung Cebu 09 AC Luftkonditionering

Användbara funktioner:
WiFi-kontroll med Samsungs SmartThings 

Med Samsungs SmartThings-app är det möjligt att fjärrstyra din Samsung Cebu 09. Det innebär att du enkelt kan styra AC:n i ditt sommarhus på avstånd. Med appen kan du styra luftflödet, schemalägga och övervaka energiförbrukningen. Dessutom kan du enkelt röststyra din Samsung Cebu 09, som är kompatibel med Google Assistant och Alexa. Njut av bekvämligheten med en enda knapptryckning.

Auto Clean 

När din luftkonditionering stängs av, aktiveras Auto Clean-funktionen automatiskt: Vilket innebär att en fläkt sätts igång för att eliminera smuts och fukt från värmeväxlaren. Genom att hålla den ren och torr motverkar detta tillväxten av bakterier och mögel. Det gör att AC:n får en långvarig fräschhet som gör att klimatet inomhus blir mycket mer hygieniskt. 

Eco-läget

Spara energi utan att kompromissa med svalkan. ECO-läget optimerar kompressorkapaciteten för lägre energiförbrukning jämfört med Normal-läge. Det ger dig möjligheten att effektivt kyla när det inte är extremt varmt och sparar energi och pengar när det behövs som mest. Med ECO-läget kan du njuta av bekväm kylning utan att oroas över höga elräkningar. Upplev kostnadseffektiv klimatkontroll med vårt energisparande alternativ.

Good Sleep-läge

Optimera din nattsömn med Good Sleep-läget för en bekväm natts sömn. Samsung Cebu 09 reglerar automatiskt temperaturen och skapar en behaglig atmosfär som främjar snabb insomning, djupsömn och en uppfriskande uppvakningsupplevelse. Upplev sömn av hög kvalitet och vakna upp redo för en ny dag med Good Sleep-läget för din luftkonditionering. Skapa de perfekta förutsättningarna för en god natts sömn och välbefinnande.

Om märket: 

Utforska Samsung, en ledande innovatör inom kylteknologi. Deras luftkonditioneringssystem erbjuder överlägsen kylning när temperaturen stiger. Med avancerad teknik och smarta funktioner säkerställer Samsungs AC-enheter optimal komfort, oavsett hur varmt det är ute. Upplev kraftfull kylning och en behaglig inomhusmiljö med Samsung – din pålitliga partner för att hålla svalt när det behövs som mest.

Ytterligare information

Varumärken

Yta att kyla

Liten- upp till 50 m²

Egenskaper

Låg ljudnivå, Miljövänligt köldmedium, Röststyrning via Google Assistant/Amazon Alexa, Styrning via telefon, Wifi-styrning ingår

Produktgaranti

2 år

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Samsung Cebu 09 AC Luftkonditionering”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp