Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

Samsung Cebu 12 AC Luftkonditionering

14 495,00 kr

Pris är ink. installation efter ROT- avdrag.

 

Kort information om AC pumpen:
  • Kyler 10-60 m²
  • Kylkapacitet på 4,0 kW
  • Energiklass A ++
  • Wifistyrning
  • Luftvärmepumpen har en garantitid på 2 år

 

 


Läs mer i produktbladet

Beskrivning

Samsung Cebu 12 AC- Uppnå maximal svalka

Samsung Cebu 12 AC Luftkonditionering

Samsung Cebu 12 AC Luftkonditionering är den perfekta ACn för ditt hem, eftersom dess innovativa funktioner gör att du snabbt kan uppnå önskad svalka och bibehålla ett behagligt inomhusklimat. Därmed kommer du kunna på ett enklare sätt uppleva maximal svalka och behaglig inomhusklimat. 

Fast Cooling 

Säkerställ kontinuerlig komfort med snabb och effektiv rumskylning. Tack vare Digital Inverter Boost-tekniken kyls luften 43% snabbare. Den avancerade designen har en fläkt som är 15% större, ett intag som är 18% bredare och ett blad som är 31% bredare, vilket ger snabbare och bredare distribution av sval luft. Njut av optimal prestanda för att hålla rummet svalt och bekvämt.

Easy Filter Plus

Filtret på Samsung Cebu 12 är bekvämt placerat på utsidan och ovansidan av luftkonditioneringssystemet, vilket gör det enkelt att rengöra filtret. Med sitt finmaskiga nät hjälper filtret till att hålla värmeväxlaren ren, medan den antibakteriella beläggningen ger extra skydd mot skadliga luftburna föroreningar. Njut av problemfritt underhåll och ren inomhusluft med Easy Filter Plus-tekniken för ditt luftkonditioneringssystem.

AI Auto Comfort

Upptäck ett smartare sätt att leva med AI Auto Comfort. Med Samsung Cebu 12 optimerar denna AC:n automatiskt olika lägen genom att analysera rumsförhållanden och användarmönster, vilket skapar en intelligens som anpassar sig efter dina preferenser. När Samsung Cebu 12 har analyserat rummet justeras AC:n smidigt till det lämpligaste läget för att bibehålla den optimala temperaturen. Upplev en ny nivå av komfort och anpassning med AI Auto Comfort.

Miljövänligt köldmedium

Ta en aktiv del i att minska klimatpåverkan med Samsungs luftkonditionering. Samsung Cebu 12 använder sig av det miljövänliga köldmediet R32, nästa generations alternativ, för att bevara ozonskiktet och minska den globala uppvärmningen. Jämfört med vanliga köldmedier som R22 eller R410A, har R32 en låg miljöpåverkan och är därmed ett mer hållbart val. Gör skillnad för miljön med Samsungs luftkonditioneringar och välj en grönare framtid.

Användbara funktioner:
WiFi-kontroll med Samsungs SmartThings 

Med appen Samsung SmartThings kan du fjärrstyra din Samsung Cebu 12. Det innebär att du enkelt kan hantera din AC på distans. Med appen kan du styra luftflödet, schemalägga och övervaka energiförbrukningen. Dessutom kan du bekvämt röststyra din Samsung Cebu 12, som är kompatibel med Google Assistant och Alexa. Njut av bekvämligheten med en enda knapptryckning.

Auto Clean 

När luftkonditioneringen stängs av aktiveras Auto Clean-funktionen automatiskt. Det innebär att fläkten sätts på för att avlägsna smuts och fukt från värmeväxlaren. Genom att hålla den ren och torr förhindras tillväxt av bakterier och mögel. Det säkerställer att AC:n bibehåller en långvarig fräschör, vilket gör inomhusklimatet mycket mer hygieniskt. Dessutom kommer livslängden på AC:n bli längre. 

Eco-läget

Spara energi utan att kompromissa med kylan. ECO-läget optimerar kompressorns kapacitet för lägre energiförbrukning jämfört med normalläget. Det gör att du kan kyla effektivt när det inte är extremt varmt samtidigt som du sparar energi och pengar när det behövs som mest. Med ECO-läget kan du njuta av bekväm kylning utan att behöva oroa dig för höga elräkningar. Upplev kostnadseffektiv klimatkontroll med vårt energibesparande alternativ.

Good Sleep-läge

Upplev optimal sömn med Good Sleep-läget. Samsung Cebu 12 reglerar automatiskt temperaturen och skapar en behaglig atmosfär. Få en sömn av hög kvalitet och vakna redo för en ny dag med Good Sleep-läget för din luftkonditionering. Skapa de perfekta förutsättningarna för en god natts sömn och välbefinnande.

 

 

Om märket: 

Upptäck Samsung, en av de främsta innovatörerna inom kylteknik. Deras luftkonditioneringssystem ger överlägsen kylning när temperaturen stiger. Med avancerad teknik och intelligenta funktioner säkerställer Samsungs AC-enheter optimal komfort, oavsett hur varmt det är ute. Upplev kraftfull kylning och en bekväm inomhusmiljö med Samsung – din pålitliga partner för att hålla dig sval när det behövs.

Ytterligare information

Varumärken

Yta att kyla

Mellan- 50- 80 m²

Egenskaper

Låg ljudnivå, Miljövänligt köldmedium, Röststyrning via Google Assistant/Amazon Alexa, Styrning via telefon, Wifi-styrning ingår

Produktgaranti

2 år

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Samsung Cebu 12 AC Luftkonditionering”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp