Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

Mitsubishi Electric TC35L Buffertank

6 995,00 kr

Mitsubishi Electric TC35L Buffertank

En bufferttank är nödvändig för att optimera samarbetet mellan luft/vatten-värmepumpen och husets värmesystem, säkerställa ett jämnt flöde och minska bullret. Denna tank ger en mer stabil och effektiv drift av värmepumpen, vilket resulterar i större besparingar och bättre uppvärmning.

Mer information om Mitsubishi Electric TC35L Buffertank: 

Volym: 35 l

Energieffektivitet: B

Max arbetstryck vic 20 °C: 3 bar

Djup: 380 mm

Höjd: 600 mm

Vikt: 23 kg

Temperatur: 100 °C

Beskrivning

Beskrivning: 

En bufferttank är avgörande för att optimera samarbetet mellan luft-vattenvärmepumpen och husets värmesystem. Den minskar ljudproblem och kan öka besparingarna genom att säkerställa ett jämnt flöde i systemet. En bufferttank är fördelaktig att ha för jämnt flöde vid golvvärme, och det är ännu viktigare att ha den om du har radiatorer i ett ett-rörssystem.

En bufferttank har flera fördelar, bland annat minskar energiförbrukningen genom att hålla inlopps- och utloppstemperaturen jämnare. Att tanken är kompatibiliteten med äldre värmesystem som är konstruerade för högre temperaturer, samt bullerproblem från radiatorer elimineras.

En bufferttank ger en stabilare och effektivare drift av din luft-vattenvärmepump, vilket leder till större besparingar och en mer bekväm uppvärmning.

Uppnå jämnare och behagligare uppvärmning 

Vanligtvis växlar värmepumpar mellan att leverera värme till husets värmesystem och att värma vatten för användning i kranar. Genom att använda en bufferttank stannar värmen kvar i huset även när luft-vattenvärmepumpen värmer kranvattnet. Det minskar risken för att temperaturen skiftar i värmesystemet och ger en stabilare värmetillförsel till hela huset.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Mitsubishi Electric TC35L Buffertank”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp