Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

NC Magnetfilter 28

4 295,00 kr

Information om produkten:

Magnetfilter är nödvändiga för luft-vattenvärmepumpar av flera anledningar. De fungerar som ett skydd mot slitage, förbättrar effektiviteten och prestandan samt förlänger livslängden på ditt värmesystem. Dessutom minskar de behovet av underhåll och reparationer.

Genom att fånga upp järnpartiklar och andra magnetiska föroreningar från det cirkulerande vattnet. Magnetfiltret förhindrar skador på viktiga komponenter såsom pumpar, ventiler och värmeväxlare. En renare vätskecirkulation optimerar värmeöverföringen och minskar energiförbrukningen.

Magnetfiltret är flexibelt och kan monteras i vilken position som helst. Det levereras med avstängningsfilter som har 28 mm klämringskopplingar för enkel installation. Magnetfiltret är speciellt utformat för att vara kompatibelt med våra luft-vattenvärmepumpar, vilket säkerställer optimal prestanda och lång livslängd för ditt värmesystem.

Mått & vikt:

0,70kg – 265mm 

Anslutning:

Klämringskoppling, 28 mm

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”NC Magnetfilter 28”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp