Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

Mitsubishi Electric SWM120 Ecodan Luft-vattenvärmepump

136 990,00 kr

Priset är inklusive standard installation efter ROT-avdrag.
Kort information om luftvärmepumpen:
  • Värmer 20-300 m²
  • Värmekapacitet 12.7 kW
  • Energiklass A+++
  • Effekt 12 kW
  • Volym 200 l
  • Luftvärmepumpen har en garantitid på 5 år
  • Drifttestad till -25°

 

 

Lär mer i produktbladet

Beskrivning

Mitsubishi Electric SWM120 Ecodan Luft-vattenvärmepump- Få energieffektiv värme i din bostad till en lägre kostnad.

Mitsubishi Electric SWM120 Ecodan luft-vattenvärmepump tar energin från luften utomhus som transporteras till Ecodans kombitank. Därefter på ett energieffektivt sätt kommer vattnet värmas upp och sedan föras vidare till radiatorer, varmvatten eller golvvärme. Ecodan serien är speciellt framtagen för att ge varmvatten till radiatorer och golvvärme. Nu har även Ecodan serien av luft-vattenvärmepumpar blivit ännu effektivare. Med den uppdaterade versionen kommer du få ett trivsamt inomhusklimat samtidigt som värmepumpen låter mindre och uppvärmningen går snabbare.

Trygghetsförsäkring

Mitsubishi Electrics har tillsammans med försäkringsförmedlaren Arctic tagit fram en trygghetsförsäkring som gäller upp till 14 år. Så innan garantin på 5 år går ut, kan du teckna trygghetsförsäkring via Mitsubishi.

Användbara funktioner:
  • Få full kontroll över din luft-vattenvärmepump med MELCloud

Med appen MELCloud som du enkelt laddar ner på en valfri enhet, såsom en surfplatta, kan du på ett enkelt sätt övervaka din SWM120 Ecodan luft-vattenvärmepumps energiförbrukning i realtid, se potentiella fel som har uppstått med värmepumpen, samt vad för väder det är på platsen där pumpen blev installerad. Allt detta kan du göra på ett längre avstånd från värmepumpen.

  • Inverterteknik

Invertertekniken i SWM120 Ecodan ser till att producera exakt den energi som behövs för att upprätthålla önskad temperatur i din bostad. Detta minskar belastningen och sänker värmekostnaderna.

Om märket

Mitsubishi Electrics har funnits sedan 1920-talet och är idag ett av världens största företag inom diverse elektronikprodukter. Men i Sverige är Mitsubishi Electrics mest kända för sina värmepumpar. Deras värmepumpar är klimatprodukter som är noggranna utvecklade för att passa jordens olika klimattyper. Därmed är Mitsubishi Electrics värmepumpar som säljs i Skandinavien väl anpassade för att klara av vårt klimat under en längre tid, samtidigt som dem är skonsamma mot vår natur.

 

 

Skaffa din luft-vattenvärmepump idag och dra fördel av vårt kostnadsfria hembesök!

Treza Solutions erbjuder kostnadsfria hembesök för att utvärdera om en luft-vattenvärmepumpsinstallation är lämplig för ditt hem. Vi tar hänsyn till befintliga värmesystem, energieffektivitet och dina individuella preferenser för att säkerställa den bästa möjliga lösningen. Under vårt besök genomför vi noggrann kvalitetssäkring och riskbedömning. Kontakta oss idag för att boka din konsultation och hitta den optimala värmelösningen för ditt hem.

Ytterligare information

Yta att värma

300 m²

Egenskaper

Låg ljudnivå, Miljövänligt köldmedium, Styrning via telefon

Produktgaranti

5 år

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Mitsubishi Electric SWM120 Ecodan Luft-vattenvärmepump”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp