Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

Daikin Perfera XTH 30 Luftvärmepump

Kort information om luftvärmepumpen:

Kort information om luftvärmepumpen:

  •         Värmer upp till 180 m²
  •         Värmekapacitet 7,4 kW
  •         Kylkapacitet 4,6 kW
  •         Energiklass A+++
  •         SCOP 5,20
  •         Drifttestad till -30°
  •         Wifistyring
  •         Luftvärmepumpen har en garantitid på 5 år
Läs mer i produktbladet 
5 års garanti

Beskrivning

Daikin Perfera XTH 30

Perfera XTH 30 är en högpresterande väggmodell som ger effektiv och behaglig temperatur även vid mycket låga grader. Dessutom har Perfera XTH utvecklat funktioner som underlättar din vardag.

Få jämnare värme i hemmet

Tack vare den avancerade mikroprocessorn i Perfera XTH avfrostar pumpen endast vid behov. Vid lägre temperaturer som -30°C, är det längre tid mellan avfrostningstillfällena.

Många användbara funktioner 
Väderkompensation

Perfera XTH är den första modellen på marknaden som har denna funktion. Vad den gör är att automatiskt höja temperaturen när det blir kallare ute. Det är en revolutionerande funktion eftersom man annars skulle behöva göra det manuellt. Men Prefer XTH gör detta automatiskt när du har aktiverat funktionen, vilket gör det enklare än någonsin att uppnå en behaglig inomhustemperatur.

Öppen spis-logik

Ofta stängs luftvärmepumpar av när du tänder en brasa i din öppna spis. Men med Perfera XTH är det bara fläkten som är på, vilket fördelar värmen från eldstaden till andra delar av huset. På så sätt kan du uppleva en behaglig inomhustemperatur i hela ditt hem.

Om märket

Daikin är ett av de företag som är världsledande inom kyla och värme, och som har tagit fram innovativa lösningar för värmepumpar. Därför ligger Daikin också i framkant när det gäller värmepumpar som är anpassade till det nordiska klimatet. Med hjälp av sina bästa tekniker har Daikin utvecklat värmepumpar som är designade för att ge ett behagligt inomhusklimat oavsett väderförhållandena i Sverige, och deras senaste serie värmepumpar, Nepura, är inget undantag.

Ytterligare information

Varumärken

Egenskaper

Drifttestad ner till -30°, Låg ljudnivå, Lämplig med braskamin, Miljövänligt köldmedium, Röststyrning via Google Assistant/Amazon Alexa, Styrning via telefon, Wifi-styrning ingår

Produktgaranti

5 år

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Daikin Perfera XTH 30 Luftvärmepump”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp