Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

Panasonic LZ25TKE Luftvärmepump

22 995,00 kr

Pris är ink. installation efter ROT- avdrag.

 

Kort information om luftvärmepumpen:
  • Värmer 15 – 140 m²
  • Värmekapacitet på 6,55 kW
  • Kyler 10 – 80 kW
  • Kylkapacitet på 3,0 kW
  • Energiklass A + + +
  • SCOP- värde på 5,17
  • Luftvärmepumpen har en garantitid på 5 år

 

 

Läs mer i produktbladet
5 års garanti

Beskrivning

Panasonic LZ25TKE –  En Värmepump som gjord för att ersätta din gamla pump!

Panasonic LZ25TKE är framtagen för att förenkla utbytet av gamla luftvärmepumpar då den är mycket smidig och har en höjd på 249 mm. Perfekt för dig som vill placera pump ovanför dörr eller andra begränsade och trånga utrymmen.

Modellen är inte bara smidig utan anpassad till vårt nordiska klimat och drifttestad ner till -35 °C.

Letar du efter en energieffektiv och pålitlig lösning för att hålla ditt hem varmt och behagligt? Då har du kommit till rätt ställe! Panasonic LZ25TKE Luftvärmepump är den perfekta lösningen för att uppnå en optimal temperaturkontroll i ditt hem.

Med avancerad teknik och intelligent design erbjuder Panasonic LZ25TKE Luftvärmepump både effektiv uppvärmning på vintern och svalkande kyla på sommaren. Oavsett om det är kalla vinterdagar eller heta sommarnätter, kan du lita på Panasonic för att skapa den perfekta inomhusmiljön för dig och din familj.

Fördelarna med Panasonic LZ25TKE Luftvärmepump är många. För det första är den extremt energieffektiv, vilket innebär att den inte bara hjälper till att minska din energiförbrukning utan också sparar pengar på dina elkostnader. Dessutom är den utrustad med en inbyggd luftrenare, vilket förbättrar luftkvaliteten i ditt hem genom att filtrera bort skadliga partiklar som damm och allergener.

Installationen av Panasonic LZ25TKE Luftvärmepump är enkel och smidig. Våra certifierade installatörer kommer att se till att den installeras på rätt sätt och att du får ut det mesta av denna värmepumps potential. Vi erbjuder också ett omfattande garantisystem för att säkerställa att du kan njuta av ett problemfritt och pålitligt värmesystem under en lång tid framöver.

 

Så varför vänta? Uppgradera ditt hem till en mer effektiv och kostnadsbesparande uppvärmningslösning med Panasonic LZ25TKE Luftvärmepump. Kontakta oss idag för att få mer information och boka en kostnadsfri konsultation. Nu kan du också ansöka om energieffektiviseringsbidrag! Välkommen till en mer bekväm och energisnål framtid med Panasonic LZ25TKE
Om märket Panasonic

Panasonic är sedan decennier tillbaka ett populärt varumärke vid val av värmepumpar. Företaget härstammar från Japan vilket i sin tur antyder på dess kvalitet och innovation. Deras värmepumpar är utrustade med energisnåla kompressorer vilket är vad det låter- de producerar mindre el samt begränsat med miljöfarliga utsläpp. Luftvärmepumparna är anpassade efter vårt nordiska klimat. Ett smart val!

Ytterligare information

Egenskaper

Drifttestad ner till -30°, Låg ljudnivå, Miljövänligt köldmedium

Produktgaranti

5 år

Varumärken

Yta att värma

Mellan- 100- 150 m²

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Panasonic LZ25TKE Luftvärmepump”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp