Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

Dräneringstråg (Pancake 6 meter)

3 095,00 kr

Information om produkten: 

Med våra dräneringstråg samlas kondensvattnet upp från utedelen och leder bort vattnet från värmepumpen och huset. Detta är speciellt effektivt under vintersäsong för att undvika isbildning. Tråget har en inbyggd värmematta som är testad ner till hela – 34 grader. Den välisolerade och reflekterande skivan samt den tillhörande lågeffektsvärmekabeln bidrar till lägre elförbrukning. Tråget i sig är omtyckt estetiskt sett då det passar tillsammans med luftvärmepumpens utedel. Produkten är även termostyrd. Rekommenderat 60W och kräver 2 eluttag.

Denna modell är 6 meter lång och placeras undertill på luftvärmepumpens utedel.

Dimensioner höjd 25 mm

Dimensioner bredd 705 mm

Dimensioner djup 285 mm

Klicka här för instruktionsvideo.

Beskrivning

Pancake Dräneringstråg

Alla värmepumpar som utvinner energi från utomhusluften behöver smälta is som bildas på utomhusdelen av värmeväxlaren för att fungera optimalt. Isen bildas när temperaturen är lägre än +10°C och mängden beror på luftfuktigheten och värmepumpens effektivitet. Isen smälts bort ungefär 35-40 gånger per dygn, med en drifttid på cirka 35 minuter.

Ju effektivare din värmepump är, desto mer vatten genereras ! Det betyder också att du sparar mer pengar med värmepumpen. De senaste årens värmepumpar är betydligt mer effektiva än de var för bara 10 år sedan, det har skett en stor utveckling!

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Dräneringstråg (Pancake 6 meter)”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp