Treza Logo
Utmärkelse 2024
Utmärkelse 2024

WILFA LUFTVÄRMEPUMPAR

Väljer du en värmepump från Wilfa kommer du alltid hitta en som passar dig och dina behov. Dessutom med den längsta garantin på marknaden. Du får hela 7 års garanti på Wilfa Luftvärmepumpar! För som Wilfa själva säger; “Vi vet vad det nordiska klimatet kräver.”


WILFA ÄR NORSK KVALITET SEDAN 1948

Wilfa är ett norskägt företag som grundades 1948 och är idag en av de främsta leverantörerna av elektriska produkter till tusentals nordiska hem. Ett ledande varumärke med en tydlig inriktning mot design, kvalitet, miljö och innovation. 

Wilfa har ett stort utbud av högklassiga luftvärmepumpar som är framtaget för att klara av vårt nordiska klimat! I vår webbshop hittar du följande Wilfa luftvärmepumpar:

Varumärke Wilfa
Wilfa Narvik

Wilfa Narvik 25 V2 är en mycket prisvärd luftvärmepump som tack vare sin låga höjd passar perfekt som utbytespump, över en dörr eller i mindre utrymmen.

Wilfa Narvik 35 V2 är en otroligt effektiv luftvärmepump med en modern och stilren design som höjer komforten i ditt hem.

Wilfa Narvik
Wilfa Svalbord luft/luft

Wilfa Svalbard Extreme är verkligen den ulimata luftvärmepumpen för extra klimat med ett SCOP- värdet på 5,1och energiklass A + + +.

Wilfa Trysil Golvmodell ger jämn fördelning av värmen och är lättplacerad!

Wilfa trysil innedel
Wilfa Duo Split

Wilfa Duo Split kommer med en kraftig utomhusdel som är kopplad till två Narvik 35 V2 innedelar!

Här kan du även se miljöbilder av värmepumparna:

När du köper en Wilfa luftvärmepump från oss så ingår installationen alltid i priset. Dessutom sköter våra egna certifierade kyltekniker om installationen inom två veckor. Inga mellanhänder, vi sköter allt från början till slut!

Vill du veta mer om Wilfa luftvärmepumpar så kontakta oss för gratis rådgivning! 

Pssst... Du har väl inte missat vår superkampanj av Wilfa pumpar...

Även har vi en superkampanj på utvalda produkter av Wilfa där installationen ingår i priset! Klicka här för att se vilka pumpar som det gäller! Passa även på innan erbjudandet slutar! 

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp