Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

Samsung Cebu 18 AC Luftkonditionering

18 495,00 kr

Pris är ink. installation efter ROT- avdrag.

 

Kort information om AC pumpen:
  • Kyler 10-110 m²
  • Kylkapacitet på 6,7 kW
  • Energiklass A ++
  • Wifistyrning
  • Luftvärmepumpen har en garantitid på 2 år

 

 


Läs mer i produktbladet

Beskrivning

Samsung Cebu 18 AC – Den optimala luftkonditioneringen för ditt hem

Samsung Cebu 18 AC Luftkonditionering med innovativa funktioner gör att du snabbt kan uppnå önskad svalka och bevara ett behagligt inomhusklimat. Upplev maximal svalka och trivsel på ett enklare sätt med Samsung Cebu 18. Skapa det perfekta inomhusklimatet för ditt hem med Samsungs avancerade luftkonditionerings-teknik.

 

Fast Cooling 

Uppnå snabb och effektiv rumskylning  med Fast Cooling funktionen. Med hjälp av Digital Inverter Boost-tekniken som Samsung Cebu 18 har, kyls luften hela 43% snabbare, vilket garanterar omedelbar svalka. Den avancerade designen inkluderar en 15% större fläkt, 18% bredare intag och ett 31% bredare blad, för att säkerställa snabbare och bredare distribution av sval luft. Upplev topprestanda för att hålla rummet svalt och trivsamt. Optimal kylning är bara ett klick bort

Easy Filter Plus

Filtret på Samsung Cebu 12 är bekvämt placerat på toppen av luftkonditioneringsenheten, vilket gör det lätt att komma åt och rengöra. Filtret har tunna maskor som ger ytterligare skydd mot skadliga luftburna föroreningar. Med Easy Filter Plus-tekniken gör att ditt luftkonditioneringssystem blir renare och gör att du kan njuta av en renare inomhusmiljö.

AI Auto Comfort

Utforska en smartare livsstil med AI Auto Comfort-funktionen som finns tillgänglig i Samsung Cebu 18. Vad luftkonditioneringssystemet gör är att analysera rumsförhållandena och användarmönstren och sedan anpassa sig till dina preferenser med sin intelligens. När Samsung Cebu 18 har genomfört en grundlig analys av rummet justeras AC:n smidigt till den lämpligaste inställningen för att bibehålla den optimala temperaturen. Upplev en banbrytande nivå av komfort och anpassning med AI Auto Comfort – för ett smartare sätt att leva.

Miljövänligt köldmedium

Samsung Cebu 18 använder det miljövänliga köldmediet R32, vilket är nästa generations alternativ, som inte bara bevarar ozonskiktet utan även minskar den globala uppvärmningen. Välj en miljövänligare lösning med Samsung Cebu 18 och gör en positiv insats för planeten genom att minska din klimatpåverkan.

Användbara funktioner:
WiFi-kontroll med Samsungs SmartThings 

Optimera användarupplevelsen med Samsung SmartThings-appen och styr din Samsung Cebu 18 enkelt på distans. Med appen har du full kontroll över luftflödet, möjlighet att schemalägga drifttider och övervaka energiförbrukningen. Dessutom ger den dig möjlighet att bekvämt röststyra din Samsung Cebu 18, vilken är kompatibel med Google Assistant och Alexa. Därmed kan du enkelt komma hem till ett svalt hem under varma dagar med hjälp av Samsung SmartThings-appen.

Auto Clean 

När luftkonditioneringen stängs av aktiveras Auto Clean-funktionen automatiskt. Denna funktion innebär att fläkten sätts igång för att effektivt avlägsna smuts och fukt från värmeväxlaren. Genom att hålla den ren och torr, förebyggs tillväxten av bakterier och mögel. Auto Clean säkerställer att luftkonditioneringen bevarar långvarig fräschhet, vilket skapar ett inomhusklimat som är betydligt mer hygieniskt. Dessutom bidrar detta till att förlänga livslängden på luftkonditioneringen. 

Eco-läget

Spara energi utan att kompromissa med kylan. ECO-läget optimerar kompressorns kapacitet för lägre energiförbrukning jämfört med normalläget. Det möjliggör effektiv kylning även när det inte är extremt varmt samtidigt som man sparar energi och pengar. Med ECO-läget kan du njuta av behaglig kylning utan oro för höga elräkningar. Upplev kostnadseffektiv klimatkontroll med vårt energibesparande alternativ och skapa en miljövänligare och ekonomiskt hållbar lösning för ditt inomhusklimat

Good Sleep-läge

Upplev optimal sömn med Good Sleep-läget. Med Good Sleep-läget reglerar Samsung Cebu 18 automatiskt temperaturen och skapar en behaglig atmosfär. Genom att säkerställa en sömn av hög kvalitet hjälper Good Sleep-läget dig att vakna redo för en ny dag. Skapa de perfekta förutsättningarna för en god natts sömn och övergripande välbefinnande med Good Sleep-läget.

 

 

Om märket: 

Samsung är ett av världens ledande företag inom elektronikprodukter, och deras luftkonditioneringsapparater är inget undantag. Samsungs luftkonditioneringsapparater erbjuder överlägsen kylning när temperaturen stiger. Med avancerad teknik och intelligenta funktioner säkerställer Samsungs AC-enheter optimal komfort, oavsett utomhustemperatur. Upplev kraftfull kylning och en bekväm inomhusmiljö med Samsung – din pålitliga partner som håller dig sval när du behöver det som mest. Upptäck vårt sortiment för kylning i världsklass.

Ytterligare information

Varumärken

Yta att kyla

Stor – 80- 100 m²

Egenskaper

Låg ljudnivå, Miljövänligt köldmedium, Röststyrning via Google Assistant/Amazon Alexa, Styrning via telefon, Wifi-styrning ingår

Produktgaranti

2 år

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Samsung Cebu 18 AC Luftkonditionering”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp