Treza Logo
Utmärkelse 2024
Utmärkelse 2024

Daikin Caldo II XRH40 Luftvärmepump

Kort information om Daikin Caldo II XRH 40 luftvärmepumpen;
 • Värmer 10m² – 220m²
 • Värmekapacitet 7,20
 • Kyler 10m² – 85m²
 • Kylkapacitet 5,1 kW
 • Energiklass A + + +
 • SCOP- värde 5,30
 • Drifttestad till – 35° och håller sin nominella effekt ner till – 25°
 • Wifistyrning
 • Avsäkring 13A
 • Öppen spislogik
 • Avancerat luftreningssystem (titanpartikelfilter)
 • Luftvärmepumpen har en garantitid på 6 år

 

 


Läs mer i produktbladet

Beskrivning

Daikin Caldo II XRH40- Optimerad på alla sätt !

Daikin Caldo II XRH40 Luftvärmepump är en pump att överväga om du är trött på att kämpa med höga energiräkningar och ojämn inomhusvärme!

Med sin avancerade teknologi och höga effektivitet kommer denna luftvärmepump att förändra ditt hem till en bekväm och energisnål plats att bo i. Oavsett om det är sommar eller vinter, kan du alltid förlita dig på Daikin Caldo II XRH 40 för att skapa en perfekt inomhustemperatur.

Välkommen till en värld av bekvämlighet, energieffektivitet och pålitlighet med Daikin Caldo II XRH 40 Luftvärmepumpen!

Ett högpresterande kraftverk 

Caldo ll XRH är en av marknadens mest kraftfulla luftvärmepumpar och ingår i serien Optimised Heating 4+ med pumpar som är anpassade för vårt nordiska klimat. Luft/luftvärmepumpen behåller sin nominella effekt ända ner till -25°C, vilket gör att pumpen är optimal på platser runtom i hela Sverige. Med en avancerad mikroprocessor avfrostar aggregatet endast när det behövs och även vid -25 kan luftvärmepumpen jobba mer än hela 10 timmar mellan varje avfrostning, vilket är oerhört behagligt eftersom pumpen ej avger värme vid avfrostning.

Värmekomfort när den är som bäst

Inte nog med att Daikin Caldo ll XRH ingår i Energiklass A+++ vilket gör den till en mycket effektiv och energisnål pump, utan modellen generar även uppemot 30% varmare utblåstemperatur. Med funktionen Heat Boost ökar kompressorfrekvensen snabbare när luftvärmepumpen väl startar för att måltemperaturen i sin tur ska uppnås snabbare. Heat Boost aktiveras direkt vid start samt producerar en hög maxeffekt under en viss tid. Luftvärmepumpen har inte bara Flash Streamer som bryter ned allergener och bakterier utan även ett så kallat Titanpatitfilter som bryter ner odörer från husdjur och tobak samt tar bort luftburna dammpartiklar för en jämnare luft.

Daikin Caldo II XRH40 Luftvärmepump

 

Exceptionell energieffektivitet

Caldo II XRH levererar enastående prestanda samtidigt som den reducerar din miljöpåverkan och minskar din elkostnad.

Intelligent luftrening
Upplev frisk luft i ditt hem med hjälp av avancerad filterteknik som effektivt bryter ner allergener och eliminerar oönskade lukter.

Intelligent klimatkontroll
Styr Daikin Caldo II XRH på ett smidigt sätt genom fjärrkontrollen eller via Onecta-appen, Alexa eller Google Home.

Värm snabbt med snabbvärme
Uppnå din önskade inomhustemperatur på nolltid med Caldo II XRH:s snabbvärmefunktion.

Många användbara funktioner
 • Inbyggd Wifistyrning

  – I luftvärmepumpen finns inbyggd Wifi som gör att du med hjälp av Daikin Residential Controller- appen kan styra exempelvis pumpens luftrening, temperatur och driftläge oavsett vart du är. Denna app erbjuder även röststyrning vid Amazon Alexa och Google Assistant.

 • Öppen Spis-logik

  – Luft/luftvärmepumpen Caldo ll R har funktionen Intelligent Eye som fungerar som en närvarosensor och känner av om någon är på plats och riktar då bort luftflödet. Om däremot ingen är på plats ställer den in sig i automatiskt energisparläge.

 • Flash Streamer och Titanpatitfiler

  –Daikins Flash Streamer- teknologi styr bort dammpartiklar, allergener samt oönskade lukter. Så att du kan njuta av frisk inomhusluft. Även Titanpatitfilter bidrar till luftrening i toppklass då det bryter ner odörer samt reducerar luftburna dammpartiklar för en jämn tillförsel av ren luft.

Om märket Daikin

Daikin är ett kvalitetsmärke av högsta rang och kommer ursprungligen från Japan, men har numera även produkttillverkning i Europa. Fokus ligger på att skapa det ultimata inomhusklimatet för så stort antal människor som möjligt. Daikin strävar ständigt efter att få fram nya hållbara och gröna lösningar, anpassade efter nordiskt klimat. Företagets strävan efter nyskapande produkter har gjort dem till en av de ledande aktörerna inom branschen. Något som de varit ända från starten under 1920- talet.

Trygghetsförsäkring via Arctic

Med en luftvärmepump från Daikin har du möjlighet att få upp till 16 års trygghetsförsäkring via försäkringsbolaget Arctic. Ytterligare en faktor som bevisar Daikins kvalitet är alla de pumpar som mottog bra betyg via Folksams test år 2020. Klicka på länken för att läsa mer.

Klicka på Bra Val 2020 för att läsa mer om Folksams test.
För vanliga frågor om Daikins pumpar besök deras frågehörna Här.

Sluta slösa pengar på ineffektiva uppvärmningssystem och upplev fördelarna med Daikin Caldo II XRH 40 Luftvärmepump idag. Kontakta oss för mer information och be om en kostnadsfri offert. Vårt team av experter finns här för att vägleda dig genom hela processen och hjälpa dig att välja rätt luftvärmepump för ditt hem.

Ytterligare information

Yta att värma

Störst 200- 250 m²

Yta att kyla

Stor – 80- 100 m²

Varumärken

Egenskaper

Drifttestad ner till -30°, Låg ljudnivå, Lämplig med braskamin, Miljövänligt köldmedium, Röststyrning via Google Assistant/Amazon Alexa, Styrning via telefon, Wifi-styrning ingår

Produktgaranti

6 år

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Daikin Caldo II XRH40 Luftvärmepump”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp