Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

Daikin Multisplit Luftvärmepump

34 995,00 kr

Pris är ink. installation efter ROT- avdrag inklusive 10 meter rör mellan inne- och utedel samt 2 håltagningar.

 

Kort information om Daikin Multisplit kombinerat med Solo R25 Luftvärmepump:
 • Värmekapacitet på 6,4 kW
 • Kylkapacitet 5,5 kW
 • Drifttestad ner till – 15°
 • Luftvärmepumpen har en garantitid på 5 år
Läs mer i produktbladet

 

5 års garanti

Beskrivning

Daikin Multisplit Luftvärmepump – För ett jämnare inomhusklimat!

Få total kontroll över ditt inomhusklimat med en Daikin Multisplit Luftvärmepump! Med avancerad teknik och enastående prestanda kan du njuta av optimal komfort i varje hörn av ditt hem.

Den kraftiga utedelen 2mx50n hör till Daikin Multisplit som kan kombineras med upp till 5 stycken av varumärkets olika innedelar. Ovan visar vi vår mest sålda Daikin- kombination med modellen Solo R25. Med denna luftvärmepump kan du bibehålla hög värmekapacitet även på lägre minusgrader. Multisplit- lösningen är drifttestad ner till -15 grader, passande för vårt skandinaviska klimat.

Med denna produkt kan du både kyla och värma på olika temperaturer beroende på vilket rum du är i, vilket är mycket uppskattat och smidigt!

Många användbara funktioner med Multisplit 
  • ONECTA

   – Med Daikin ONECTA kan du styra exempelvis pumpens luftrening, temperatur och driftläge oavsett vart du än befinner dig. Som ett plus i kanten kan du även få en översikt på din energiförbrukning!

   Luftvärmepump Solo R Appstyrning tillbehör     Behöver du hjälp med att installera Wifi? Kolla på denna filmen!
  • Flash Streamer

   –Alla Daikin luftvärmepumpar är utrustade med Flash Streamer- teknologi som styr bort dammpartiklar, allergener och oönskade lukter vilket gör att du kan njuta av ren inomhusluft.

Mycket värme för mindre pengar med Solo R25

Daikins modell Solo R25 kombineras här med utedelen 2mx50n. Detta är en stabil och pålitlig luftvärmepump som dessutom är mycket energieffektiv. Med en Energiklass A + + + passar den bra i samtliga hem. Pumpen är drifttestad ner till – 15 grader och fungerar således i kallare temperaturer som är anpassade efter vårt nordiska klimat.

Läs mer om modellen här.

Om märket Daikin

Detta kvalitativa varumärke härstammar från Japan men producerar många luftvärmepumpar i Europa.  Målet är att optimera ett så behagligt inomhusklimat som möjligt för så många människor som möjligt. Daikin jobbar ständigt på hållbara lösningar som är anpassade efter vårt skandinaviska klimat. Varumärket är numera en av de ledande aktörerna inom luftvärmepumps- branschen.

Köp en luftvärmepump från varumärket Daikin och få upp till 16 års trygghetsförsäkring via försäkringsbolaget Arctic.

Daikin har bra betyg via Folksams test år 2020.

Klicka på Bra Val 2020 för att läsa mer om Folksams test.
För vanliga frågor om Daikins pumpar besök deras frågehörna Här.

Lita på Daikin Multisplit Luftvärmepumpar för att ge dig ultimat komfort och kontroll i ditt hem. Ta nästa steg för att förvandla din inomhusmiljö genom att Kontakta oss idag för mer information och börja njuta av ett behagligt inomhusklimat med Daikin Multisplit Luftvärmepumpar! 

Ytterligare information

Produktgaranti

5 år

Varumärken

Egenskaper

Miljövänligt köldmedium

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Daikin Multisplit Luftvärmepump”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp