Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

Fujitsu Nordic Master 14 luftvärmepump

30 995,00 kr

Pris är ink. installation efter ROT- avdrag.

 

Kort information produkten:
  • Värmekapacitet 9.0 kW
  • Kylkapacitet 5.9  kW
  • Energiklass A+++
  • SCOP-värde 5.3
  • Drifttestad ner till -35°C
  • Luftvärmepumparna har en garantitid på 5 år 

 

 

Läs mer i produktbladet 

5 års garanti

Beskrivning

Fujitsu Nordic Master 14: Revolutionerande luftvärmepump för optimal energieffektivitet och tyst drift

Fujitsu Nordic Master är en revolutionerande luft/luftvärmepumpsmodell som sätter nya standarder för effektivitet, prestanda och energibesparing. Den har innovativa funktioner och tekniska framsteg som ger exceptionell värme- och kylkapacitet, samt optimal energieffektivitet och miljövänlighet. Denna avancerade modell är utrustad med flera fläktlägen som ger otroligt låga ljudnivåer, så låga som 19 dB(A), vilket gör den till ett av de tystaste alternativen på marknaden. 

Som en del av den prestigefyllda Airstage-serien är Nordic Master särskilt utformad för att klara de krävande förhållandena i det nordiska klimatet, med en driftkapacitet så låg som imponerande -35°C. Dessutom erbjuder den installations flexibilitet tack vare sina extra långa köldmedier, vilket gör det enkelt att installera i olika typer av väggkonstruktioner. Med sin förstklassiga energiklassning på A+++ sparar Nordic Master inte bara energikostnader utan minskar också miljöpåverkan, vilket gör den till en idealisk lösning för miljömedvetna konsumenter. 

Användbara funktioner: 
  • Uppnå maximal luftkvalitet 

Nordic Master 14 har toppmoderna plasmafilter som ger en oöverträffad lösning för effektiv rening av inomhusluften. Du aktiverar det enkelt med Air Clean-funktionen på den innovativa fjärrkontrollen. Denna luftvärmepump har också en energieffektiv kaminfunktion som förbättrar luftcirkulationen utan att kompromissa med energiförbrukningen. Upplev renare luft och optimal komfort hemma med Nordic Master 14:s banbrytande luftreningsteknik och smarta luftcirkulation funktioner.

  • Närvarosensor för optimal inomhusklimat 

Nordic Master 14 är utrustad med en närvarosensor som sparar energi och minskar miljöpåverkan. Sensorn detekterar när användaren är närvarande i rummet. När rummet blir tomt aktiveras automatiskt ekonomiläget på enheten, vilket optimerar energiförbrukningen och främjar hållbar drift. 

  • Airstage Mobile App för Fjärrstyrning

Med Nordic Master 12s inbyggda WiFi-modul och Airstage Mobile-appen kan du bekvämt fjärrstyra din luftvärmepump på längre distanser från din smartphone eller surfplatta. Du kan enkelt hämta appen genom att skanna QR-koden som finns på produktbladet.

 

 

 

Om märket: 

Klima-Therm AB är en ledande leverantör av kyltekniska produkter och värmepumpar i Sverige och representerar varumärken som Fujitsu. Som en del av Klima-Therm-koncernen är företaget väl positionerat för att erbjuda högkvalitativa lösningar. 

Japanska Fujitsu är världsledande på luftvärmepumpar och AC-aggregat som är anpassade för nordiskt klimat och effektiva även i kallare temperaturer. Fujitsus luftvärmepumpar har kraftfull prestanda och smidig drift, med en rad modeller som passar för olika behov och miljöer.

Ytterligare information

Varumärken

Egenskaper

Drifttestad ner till -30°, Låg ljudnivå, Lämplig med braskamin, Miljövänligt köldmedium, Röststyrning via Google Assistant/Amazon Alexa, Styrning via telefon, Wifi-styrning ingår

Produktgaranti

5 år

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Fujitsu Nordic Master 14 luftvärmepump”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp