Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

Panasonic NZ35 YKE Etherea Luftvärmepump

25 495,00 kr

Pris är ink. installation efter ROT- avdrag.

 

Kort information om luftvärmepumpen:
 • Värmer 10 – 150 m²
 • Värmekapacitet på 7,4 kW
 • Kyler 10 – 60 m²
 • Kylkapacitet på 4,0 kW
 • Energiklass A + +
 • SCOP- värde på 5,0
 • Inbyggd Wifi
 • Luftvärmepumpen har en garantitid på 5 år

 

 

Läs mer i produktbladet
5 års garanti

Beskrivning

Panasonic NZ35 YKE Etherea  – En högeffektiv och Pålitlig Luftvärmepump!

Nya Panasonic NZ35 YKE är en uppdaterad version av modellen XKE. Värmepumparna i NZ- serien är högeffektiva, kraftfulla och pålitliga även vid lägre temperaturer då de är skapade utefter vårt nordiska klimat. Panasonic NZ35 YKE har en låg energiförbrukning med 5,0 i SCOP- värde och klassas som A++. Den är drifttestad ner till -25°C grader.

Anpassningsbar för bostaden

Oavsett om du har ett fritidshus, lantställe eller en friliggande villa passar modellen då den har både en snygg design men också är kompakt och enkel att placera även i trängre utrymmen. Perfekt för din som är ute efter en utbytespump. Luftvärmepumpen erbjuder underhållsvärme med den steglösa funktionen +8/-+15 även när du inte befinner dig i bostaden och genom appen Comfort Cloud finns många smarta funktioner som innefattar komfort, styrning, assistans och effektivitet.

Användbara funktioner
 • Wifi finns inbyggt

  –Panasonics Wifi Comfort Cloud finns redan inbyggt i pumpen och med denna smarta teknik kan flertalet enheter kopplas upp via wifi samt att man kan få en överblick på exempelvis  energiförbrukningen i husets alla olika rum. Du kan även optimera systemet genom att ansluta Etherea- enheterna till några av de främsta röstassistenterna på marknaden som Google Alexa.

 • Nanoe X

  – Panasonic kallar Nanoe X- tekniken för naturens eget tvättmedel då hydroxylradikalerna kan neutralisera tillväxten av föroreningar som mögel, bakterier, virus samt bryter ned dofter. Detta resulterar i ett skydd mot obehagliga effekter och framförallt att inomhusmiljön blir mer behaglig och luften renare.

 • Tystgående pump

  – Detta är en av marknadens tystaste luftvärmepumpar och du kan undvika störande oljud trots att den producerar ett behagligt luftflöde. Innedelen kan köras på ynka 19 dB (A).

Om märket Panasonic

Panasonic är sedan decennier tillbaka ett populärt varumärke vid val av värmepumpar. Företaget härstammar från Japan vilket i sin tur antyder på dess kvalitet och innovation. Deras värmepumpar är utrustade med energisnåla kompressorer vilket är vad det låter- de producerar mindre el samt begränsat med miljöfarliga utsläpp. Luftvärmepumparna är anpassade efter vårt nordiska klimat. Ett smart val!

Ytterligare information

Egenskaper

Designad innedel, Låg ljudnivå, Miljövänligt köldmedium, Röststyrning via Google Assistant/Amazon Alexa, Wifi-styrning ingår

Varumärken

Yta att värma

Mellan- 100- 150 m²

Produktgaranti

5 år

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Panasonic NZ35 YKE Etherea Luftvärmepump”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp