Länets företagare 2023

Mitsubishi Ninja FT35 Luftvärmepump

24 995,00 kr

Pris är ink. installation efter ROT- avdrag.

 

Kort information om Mitsubishi Ninja FT35 Luftvärmepump:
 • Värmer 25 – 130 m²
 • Värmekapacitet på 6,6 kW
 • Kyler 10 – 70 kW
 • Kylkapacitet på 4,0 kW
 • Energiklass A + +
 • SCOP- värde på 4,6
 • Drittestad till – 35°
 • Inbyggd Wifi
 • Öppen spislogik
 • Luftvärmepumpen har en garantitid på 5 år

 

Dimensioner: B838mm x H280mm (+34mm till tak) x D229mm

Läs mer i produktbladet
5 års garanti
Kampanj

Beskrivning

Mitsubishi Ninja FT35 –  En kompakt och lättplacerad luftvärmepump

Mitsubishi Ninja är framförallt populär då den är oerhört smidig vid placering, oavsett i garage, sommarstuga eller hus. Trots att pumpen är kompakt har den ett effektivt luftflöde. Mitsubishi Ninja FT35 kommer med wifistyrning, öppen spislogik och en stilren design.

Kraftfull för kallare klimat

Med Mitsubishi Ninja FT35 får du en kraftfull pump som är anpassad efter vårt nordiska klimat. Luftvärmepumpen är drifttestad ända ner till – 35°C vilket innebär att den är effektiv även vid extremt kalla vinterdagar och du slipper oroa dig för att den ska lägga av. Även funktionen Hyper Heating bidrar till behaglig, varm och jämnare temperatur i hemmet.

Användbara funktioner
 • Inbyggd Wifistyrning

  – Med Mitsubushi Ninja finns wifi redan inbyggt i pumpen likt en standardfunktion.

  Mitsubishi Ninja FT35 värmepumpens styrningBehöver du hjälp med att installera Wifi? Klicka här för beskrivning samt video.
 • Cirkulationsläge

  – Denna fenomenala funktion aktiveras vid uppnådd temperatur och sprider då värmen från andra värmekällor i huset som exempelvis öppen spis. Värmen sprids i sin tur till större utrymmen.

 • Ljudnivå anpassad till nattläge

  – Denna funktionen gör att du som är ljudkänslig kan få en god natts sömn.

Mitsubishi Hero 2.0 LN35 Multisplit värmepump har en rad fördelar som gör den till ett utmärkt val för värme- och kyllösningar. 

 

Här är några av de viktigaste fördelarna:

 

Effektiv uppvärmning och kylning

 • Hero 2.0 LN35 Multisplit värmepump från Mitsubishi är konstruerad för att ge effektiv uppvärmning och kylning. Med sin avancerade teknik och högkvalitativa komponenter kan den effektivt upprätthålla önskade temperaturer i ditt utrymme, vilket garanterar optimal komfort oavsett väderförhållandena utanför.

 

Energieffektivitet

 • Mitsubishi är känt för sitt engagemang för energieffektivitet, och Hero 2.0 LN35 är inget undantag. Denna värmepump är konstruerad för att optimera energiförbrukningen, vilket hjälper dig att minska dina energikostnader och miljöpåverkan. Dess smarta kontroller och exakta temperaturjusteringar säkerställer effektiv drift och minimalt energislöseri.

 

Multi-split kapacitet

 • Hero 2.0 LN35 är en multisplitvärmepump, vilket innebär att den kan leverera värme och kyla till flera zoner eller rum i ditt hem eller kontor. Med individuella temperaturkontroller för varje zon har du flexibiliteten att skapa personliga komfortinställningar för olika områden, vilket tillgodoser allas preferenser.

 

Förbättrad luftkvalitet

 • Mitsubishi prioriterar ren och hälsosam luft, och Hero 2.0 LN35 har avancerad luftfiltreringsteknik. Den avlägsnar effektivt partiklar, damm, allergener och andra föroreningar från luften, vilket säkerställer en hälsosammare inomhusmiljö för dig och dina nära och kära.

 

Tyst drift

 • Mitsubishi förstår vikten av en lugn miljö. Hero 2.0 LN35 är konstruerad för att arbeta tyst, minimera bullerstörningar och ge en lugn och fridfull atmosfär i ditt utrymme.

 

Smarta kontroller och anslutningsmöjligheter

 • Hero 2.0 LN35 kan erbjuda smarta kontrollalternativ, t.ex. Wi-Fi-anslutning och kompatibilitet med smarta hemsystem. Detta gör att du enkelt kan styra och övervaka din värmepump på distans, justera inställningar, ställa in scheman och ta emot aviseringar, vilket ökar din komfort och bekvämlighet.

 

Hållbarhet och tillförlitlighet

 • Mitsubishi är känt för sina hållbara och pålitliga produkter, och Hero 2.0 LN35 är byggd för att hålla länge. Med högkvalitativ konstruktion och rigorösa tester erbjuder denna värmepump långvarig prestanda, vilket säkerställer att du kan njuta av dess fördelar under många år framöver.

 

Detta är bara några av de fördelar du kan förvänta dig av Mitsubishi Hero 2.0 LN35 Multisplit värmepump. Den effektiva uppvärmningen och kylningen, energieffektiviteten, multisplitfunktionen, luftkvalitetsförbättringarna, den tysta driften, de smarta kontrollerna och tillförlitligheten gör den till ett förstahandsval för dem som vill ha optimal komfort och prestanda i sina inomhusutrymmen.

Vänta inte längre, beställ din luftvärmepump idag och njut av fördelarna med en av marknadens bästa luftvärmepumpar; Mitsubishi Hero 2.0 LN35 Multisplit värmepumpar!

Om märket Mitsubishi

Mitsubishi är ett välkänt varumärke som har sina rötter i Japan sedan 1920- talet. Med flera år på nacken har de skapat tysta och effektiva luftvärmepumpar. Varumärket ligger i linje med övriga värmepumpsföretag vad gäller innovation och teknologi och strävar ständigt efter att bli ”bättre.” Två av deras värdeord är pålitlighet och kvalité och det är också de som gör Mitsubishi till en av de ledande aktörerna inom luftvärmepumpbranschen.

Med en luftvärmepump från Mitsubishi har du möjlighet att få upp till 16 års trygghetsförsäkring via försäkringsbolaget Arctic.

 

Kontakta oss nu för att få mer information

Ytterligare information

Egenskaper

Drifttestad ner till -30°, Lämplig med braskamin, Miljövänligt köldmedium, Mindre innedel, Wifi-styrning ingår

Yta att värma

Mellan- 100- 150 m²

Varumärken

Produktgaranti

5 år

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Mitsubishi Ninja FT35 Luftvärmepump”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp