Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

Indol EcoHeat 200 Varmvattenberedare

44 900,00 kr

Pris är ink. installation efter ROT- avdrag.

 

Kort information om Indol 200 varmvattenberedare: 
 • 200 l i rostfritt stål 
 • SCOP 2,57 kW 
 • COP värde på 3,41
 • Temperatur 10- 60 °C
 • Köldmedium R134A
 • Standardspänning 230 V 
 • Energiklass A +
 • 3 års garanti

 

Läs mer i produktbladet 

Beskrivning

Energieffektivt och Miljövänligt Varmvatten med Indol EcoHeat 200

Upptäck Indol EcoHeat 200 varmvattenberedaren, den senaste serien av varmvattenberedare som erbjuder energieffektivt och miljövänligt varmvatten. Med WiFi-styrning kan du enkelt kontrollera och optimera användningen för din vardag. Tack vare den innovativa tekniken sparar du både på energikostnader och miljön. Upplev bekvämlighet och hållbarhet med Indol EcoHeat 200!

Säkerhet med 6 års Trygghetspaket på Indol Varmvattenberedare

Säkerställ din komfort med Indol varmvattenberedare med inbyggd värmepump, godkända för 10 bar. De levereras med ett omfattande 6-årigt Trygghetspaket för extra sinnesro. Njut av hållbar och pålitlig prestanda med Indol!

Spara Upp till 80% med Indol EcoHeat Rostfri Varmvattenberedare

Upptäck Indol EcoHeat, den banbrytande rostfria varmvattenberedaren med en supermodern frånluftsvärmepump. Spara upp till 80% i energikostnader jämfört med traditionella varmvattenberedare. Bra för både plånboken och miljön!

 

Enkel WiFi-styrning av Indol EcoHeat 200

Styr Indol EcoHeat 200 enkelt via inbyggd WiFi och en gratis app. Justera användningen till tider när elpriset är som lägst för ännu större besparingar. Perfekt för både hushåll och företag som vill minska energikostnaderna och bidra till en lägre miljöpåverkan.

Programalternativ för Indol EcoHeat 200

Indol EcoHeat 200 erbjuder flera program för olika behov:

 • EKONOMI: Endast värmepump används för maximal energibesparing.
 • AUTO: Värmepumpen får hjälp av elpatronen vid snabb temperatursänkning i tanken, perfekt vid stort varmvattenuttag. Valbar temperatur när elpatronen ska hjälpa till kan ställas in.
 • BOOST: Värmepump och elpatron arbetar tillsammans för snabb uppvärmning.
 • VENTILATIONSLÄGE: Fläkten fortsätter att ventilera huset även när värmepumpen inte är i drift.

Välj det program som passar dina behov bäst och optimera både komfort och energibesparing med Indol EcoHeat 200.

Optimera Din Värme med Indol EcoHeat: Använd Inomhus- och Utomhusluft, Solceller och Energisparläge

Med Indol EcoHeat kan du välja att använda inomhusluft (max +43 grader) eller utomhusluft ner till -12 grader. Anpassa fläkthastigheten även under kompressordrift och anslut dina solceller eller extern styrning för drift endast med solel eller när elpriset är som lägst.

Flexibilitet och Enkel Installation med Indol EcoHeat

EcoHeat har automatisk återstart efter strömavbrott och levereras med stickpropp för anslutning i vanligt 230V/1-50 vägguttag, vilket normalt inte kräver en elektriker. Optimera ditt energiförbrukning och njut av enkel installation med Indol EcoHeat.

 

Indol EcoHeat: Pionjärer inom Varmvattenberedare med Värmepumpsteknik

Sedan 2014 har Indol satsat långsiktigt på att marknadsföra varmvattenberedare med inbyggd värmepumpsteknik, även kända som värmepumpsberedare eller varmvattenvärmepumpar. Deras vision är att erbjuda ett ekonomiskt och miljövänligt alternativ till traditionella el-varmvattenberedare med elpatron. Indol har även Skandinaviens bredaste sortiment av varmvattenberedare med värmepump. Indol erbjuder energibesparande varmvattenberedare med inbyggd värmepump som passar utmärkt för både privatpersoner och företag. Oavsett om det är kommuner, sim- och sporthallar, bensinstationer, restauranger, SPA, vårdhem eller andra verksamheter som använder mycket varmvatten, kan alla spara energi och pengar med Indol värmepumpsberedare. Deras produkter tillverkas i Europa och garanterar hög kvalitet och prestanda. Upptäck fördelarna med Indol EcoHeat och gör ett hållbart val för både din plånbok och miljön. 

Ytterligare information

Produktgaranti

3 år

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Indol EcoHeat 200 Varmvattenberedare”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp