Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

Indol EcoHeat 260 Varmvattenberedare

48 900,00 kr

Pris är ink. installation efter ROT- avdrag.
Kort information om Indol 260 varmvattenberedare  
 • 260 l i rostfritt stål 
 • SCOP 2,72 kW 
 • COP värde på 3,52
 • Temperatur 10- 60 °C
 • Köldmedium R134A
 • Standardspänning 230 V 
 • Energiklass A +
 • 3 års garanti

 

Läs mer i produktbladet 

Beskrivning

Energieffektivt och Miljövänligt Varmvatten med Indol EcoHeat 260

Upptäck Indol EcoHeat 260, den senaste serien varmvattenberedare som levererar energieffektivt och miljövänligt varmvatten. Med avancerad WiFi-styrning kan du enkelt kontrollera och optimera användningen för att passa din vardag. Den innovativa tekniken hjälper dig att spara både energi och pengar, vilket gör den till ett hållbart val för miljön.

Med sin större tankkapacitet är Indol EcoHeat 260 perfekt för större lokaler och verksamheter. Upplev kombinationen av bekvämlighet och hållbarhet med Indol EcoHeat 260 och gör ett smart val för framtiden.

Säkerhet och Komfort med 6 Års Trygghetspaket på Indol Varmvattenberedare

Säkerställ din komfort med Indol varmvattenberedare med inbyggd värmepump, godkända för 10 bar. Våra varmvattenberedare levereras med ett omfattande 6-årigt Trygghetspaket, vilket ger dig extra sinnesro. Upplev hållbar och pålitlig prestanda med Indol, och njut av energieffektivt och miljövänligt varmvatten.

Spara Upp till 80% med Indol EcoHeat Rostfri Varmvattenberedare

Upptäck Indol EcoHeat, den banbrytande rostfria varmvattenberedaren med en supermodern frånluftsvärmepump. Spara upp till 80% i energikostnader jämfört med traditionella varmvattenberedare och njut av både ekonomiska och miljömässiga fördelar! Optimal för både din plånbok och vår planet!

Fördelar 

Smidig WiFi-styrning av Indol EcoHeat 260

Med Indol EcoHeat 260 kan du enkelt styra din varmvattenberedare via inbyggt WiFi och en kostnadsfri app. Anpassa användningen för tider när elpriserna är lägst för ännu större besparingar. Perfekt för både hemmabruk och företag som strävar efter att minska energikostnaderna och bidra till en mer hållbar miljö.

Optimala Programalternativ för Indol EcoHeat 260

Indol EcoHeat 260 erbjuder ett flertal programalternativ för att tillgodose olika behov:

 1. EKONOMI: Endast värmepumpen används för maximal energibesparing.
 2. AUTO: Värmepumpen assisteras av elpatronen vid snabb temperatursänkning i tanken, perfekt vid stort varmvattenuttag. Du kan själv välja temperaturen när elpatronen ska aktiveras.
 3. BOOST: Värmepumpen och elpatronen arbetar tillsammans för snabb uppvärmning.
 4. VENTILATIONSLÄGE: Fläkten fortsätter att ventilera huset även när värmepumpen inte är aktiv.

Välj det program som passar dina behov bäst och optimera både komfort och energibesparing med Indol EcoHeat 260.

Maximera Din Värme med Indol EcoHeat: Inomhus- och Utomhusluft, Solceller och Energisparläge

Med Indol EcoHeat får man möjlighet att utnyttja både inomhus- och utomhusluft för optimal värmeproduktion. Du kan välja att använda inomhusluft med en temperatur på upp till +43 grader eller utomhusluft ner till -12 grader. Dessutom kan du anpassa fläkthastigheten även under kompressordrift för att finjustera värmeväxlingen.

Genom att ansluta dina solceller eller använda extern styrning kan du dra nytta av solel och optimera din värmeproduktion för att spara energi och pengar. Med energisparläget kan du också välja att endast använda värmepumpen vid tider när elpriserna är som lägst, vilket ytterligare minskar dina kostnader och miljöpåverkan. Optimerad värme för en hållbar framtid med Indol EcoHeat!

Flexibilitet och Smidig Installation med Indol EcoHeat

Indol EcoHeat erbjuder flexibilitet och enkelhet vid installationen för att göra din upplevelse så smidig som möjligt. Med automatisk återstart efter strömavbrott behöver du inte oroa dig för manuella inställningar vid oväntade strömavbrott. Dessutom levereras EcoHeat med en stickpropp för enkel anslutning till vanliga 230V/1-50 vägguttag, vilket oftast inte kräver assistans från en elektriker.

Optimera ditt energiförbrukning och njut av en bekymmersfri installation med Indol EcoHeat. Upptäck enkelheten med vår energieffektiva värmelösning idag!

 

 

Indol EcoHeat: Ledande inom Varmvattenberedare med Värmepumpsteknik

Sedan 2014 har Indol varit föregångare inom marknadsföringen av varmvattenberedare med inbyggd värmepumpsteknik, även kända som värmepumpsberedare eller varmvattenvärmepumpar. Indols vision är att erbjuda ett ekonomiskt och miljövänligt alternativ till traditionella el-varmvattenberedare med elpatron. Dessutom har de skandinaviens bredaste sortiment av varmvattenberedare med värmepump.

Indol EcoHeat erbjuder energibesparande varmvattenberedare med inbyggd värmepump som passar utmärkt för både privatpersoner och företag. Oavsett om det är kommuner, sim- och sporthallar, bensinstationer, restauranger, SPA, vårdhem eller andra verksamheter som använder mycket varmvatten, kan alla spara energi och pengar med Indol värmepumpsberedare. Deras värmepumpar tillverkas i Europa och garanterar hög kvalitet och prestanda.

Upptäck fördelarna med Indol EcoHeat och gör ett hållbart val för både din plånbok och miljön. Läs mer om Indols produkter och låt oss på Treza Solutions hjälpa dig att göra din uppvärmning mer energieffektiv. 

Ytterligare information

Produktgaranti

3 år

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Indol EcoHeat 260 Varmvattenberedare”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp