Treza Logo
Utmärkelse 2024
Utmärkelse 2024

Fujitsu KM12 Slim Inverter Luftvärmepump

21 495,00 kr

Pris är ink. installation efter ROT- avdrag.

 

Kort information om luftvärmepumpen:
 • Värmer 10m² – 130m²
 • Värmekapacitet 5,7 kW
 • Kyler 10m² – 65m²
 • Kylkapacitet 4,15
 • SCOP- värde 4,1
 • Drifttestad ner till – 30°C
 • Effektiv kyla på sommaren
 • Låg höjd 268 mm
 • Avsäkring 13A
 • Luftvärmepumpen har en garantitid på 5 år

 

Dimensioner:  B840mm x H268mm (+30mm till tak) x D203mm


Läs mer i produktbladet
5 års garanti

Beskrivning

Fujitsu KM12 Slim Inverter – En Kraftfull och Energieffektiv Luftvärmepump!

KM12 Slim Inverter Luftvärmepumpen levererar kraftfull prestanda samtidigt som den är energieffektiv. Den använder den senaste inverterteknologin för att anpassa effekten efter ditt behov, vilket minskar energiförbrukningen och sparar pengar på elräkningen.

Hög värmekapacitet och energieffektiv

Fujitsu 12 KM Slim Inverter är en populär produktserie och luftvärmepumpen har hög värmekapacitet  och klarar av att avge värme även om utomhustemperaturer går ända ner till -30°! Modellens effektiva DC- rotary kompressor i kombination med innovativ inverterstyrning samt utökad yta på värmeväxlare gör den till en driftsäker luft/luftvärmepump som dessutom är energibesparande och pålitlig. Den har ett avfrostningsprogram med olika kriterier som dessutom förbättrar energieffektiviteten och således minskar energikostnader. Vid användning av Fujitsus energieffektiva AC- funktion undviker du höga omkostnader.

Kompakt luftvärmepump

Fujitsu KM är en slimmad och kompakt serie som trots sin storlek har en hög energieffektivitet. Innedelens mått är 268 x 840 mm vilket gör den lättplacerad runtom i hemmet och rekommenderas att placeras vid smala utrymmen såsom ovanför entrédörrar. Detta gör även att luftvärmepumpen är optimal som ersättare för gamla eller defekta värmepumpar.

Många användbara funktioner
 • Smart fjärrkontroll

  – Med Fujitsu KM Slim eleganta fjärrkontroll kan du få kontroll över temperaturen inomhus och i sin enkelhet använda flertalet inställningsmöjligheter. Du kan även köpa till fjärrstyrning för att ta del av ännu fler smarta funktioner.

  Fujitsu Slim Fjärrkontroll

 • Joniseringsfilter 

  – Fujitsu KM Slims joniseringsfilter reducerar små partiklar, lukter och skadliga gaser och är även utrustad med Fujitsus Apple- catechinfilter som genom att ta till vara på naturliga antioxidanter skapar ett friskt inomhusklimat.

 • Effektiv och Energisparläge

  – Luftvärmepumpen har en mycket snabb uppvärmning men också nedkylning samtidigt som den är en av de tystaste pumparna på marknaden. Det finns en funktion för energisparläge.

Om märket Fujitsu

Fujitsu är Japans största företag inom IT- lösningar och ett världsledande varumärke vad gäller luftvärmepumpar samt Ac. Företaget erbjuder pumpar som är anpassade efter nordiskt klimat med hög effektivitet även vid kallare temperaturer. Dessutom kännetecknas luftvärmepumparna oavsett storlek som kraftfulla och smidiga. Utbudet av modeller varierar från låga höjder till höga höjder.

Vid köp av luftvärmepump från Fujitsu finns möjligheten att förlänga försäkring upp till hela 14 år beroende på modell.

Kontakta oss nu för mer information och för att börja njuta av fördelarna med Fujitsu KM12 Slim Inverter Luftvärmepumpen!

Ytterligare information

Yta att värma

Mellan- 100- 150 m²

Yta att kyla

Liten- upp till 50 m²

Egenskaper

Designad innedel, Drifttestad ner till -30°, Miljövänligt köldmedium

Produktgaranti

5 år

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Fujitsu KM12 Slim Inverter Luftvärmepump”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp