Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

2 m Heatkit för tråg, värmekabel, isol slang

1 795,00 kr

2 m Heatkit för tråg, värmekabel, isol slang

Effektiv dräneringssats för luft-vattenvärmepump som inkluderar en två meter lång slang och lågeffekts termostatstyrd värmekabel. Denna produkt säkerställer smidig vattenavledning och förhindrar att vatten fryser i röret. Enkel installation med medföljande stickkontakt och slangklämma. Används tillsammans med en pancake för bästa resultat.

 

Mer information om 2m Heatkit för tråg, värmekabel, isol slang: 

Effekt: 15 W/m

Termostat: På vis +2°C, Av vid +8°C. Avvikelse 2°C

Spänning: 220-240v /50 Hz

Beskrivning

Beskrivning: 

Denna dräneringssats är designad för att effektivt leda bort vatten från utedelen på din luft-vattenvärmepump. Dräneringssatsen inkluderar en två meter lång slang som ansluts till pancaken under utedelen, vilket säkerställer att vattnet leds bort smidigt. Dräneringssatsen har även en lågeffekts termostatstyrd värmekabel som automatiskt aktiveras vid kalla temperaturer för att förhindra att vattnet fryser i röret. Med en medföljande stickkontakt och slangklämma är installationen enkel och snabb.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”2 m Heatkit för tråg, värmekabel, isol slang”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp