Treza Logo
Utmärkelse 2024
Utmärkelse 2024

Daikin Comfora XTH 35 Luftvärmepump

Kort information om luftvärmepumpen:
  •         Värmekapacitet 6,7 kW
  •         Kylkapacitet 4,5 kW
  •         Energiklass A++
  •         SCOP 4,85
  •         Drifttestad till -30°
  •         Wifistyring
  •         Luftvärmepumpen har en garantitid på 5 år

 

 

Läs mer i produktbladet
5 års garanti

Beskrivning

Comfora XTH 35- Smidiga luftvärmepumpen att placera ovanför dörren

Daikin Comfora XTH 35 luftvärmepump – En smidig värmepump eftersom den har en extra låg bygghöjd som gör den perfekt för mindre utrymmen som ovanför en ytterdörr. Det är en optimal plats att placera luft-värmepumpens inomhusenhet, eftersom distributionen till resten av huset blir enklare. I kombination med Comforta XTH:s 3D-flöde, vertikal och horisontell autoswing, fördelas värme och kyla jämnt i hela huset.

Förbättrad luftkvalitet 

Kombinationen av filter som Comfora XTH har, gör att dammpartiklar och obehagliga lukter försvinner. Detta förbättrar kvaliteten på luften i hemmet.

Användbar funktion:
Onecta

Med Onecta-appen kan du enkelt styra värmen eller kylan i ditt hem via din smartphone.Du kan också styra alla luftvärmepumpar i Nepura-serien, inklusive Comfora, med röststyrning via Google Assistant och Amazon Alexa på flera språk. Onecta är därför en bekväm app att använda och kommer att göra ditt dagliga liv enklare.

Om märket

Daikin, grundat i Japan, har utvecklats under åren och är idag ett av de ledande företagen inom värmepumpar. Deras mål har varit att skapa värmepumpar som är miljövänliga och anpassade till världens olika klimat. Med den kunskap och expertis som Daikin besitter har de lanserat den senaste serien av luftvärmepumpar, Nepura. Luftvärmepumparna i Nepura-serien är väldesignade för att klara det nordiska klimatet och mer därtill. De är effektivare och kraftfullare, och de kan bibehålla sin nominella verkningsgrad ner till -25°C.

Ytterligare information

Varumärken

Egenskaper

Drifttestad ner till -30°, Låg ljudnivå, Lämplig med braskamin, Miljövänligt köldmedium, Mindre innedel, Röststyrning via Google Assistant/Amazon Alexa, Styrning via telefon, Wifi-styrning ingår

Produktgaranti

5 år

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Daikin Comfora XTH 35 Luftvärmepump”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp