Treza Logo
Utmärkelse 2024
Utmärkelse 2024

Fujitsu KM09 Slim Inverter Luftvärmepump

Det ursprungliga priset var: 20 495,00 kr.Det nuvarande priset är: 18 995,00 kr.

Pris är ink. installation efter ROT- avdrag. 

 

Lite information om luftvärmepumpen:
 • Värmer 25m² – 100m²
 • Värmekapacitet 5,2 kW
 • Kyler 10m² – 45m²
 • Kylkapacitet 3,2
 • SCOP- värde 4,1
 • Drifttestad till – 30 grader
 • Effektiv kyla på sommaren
 • Låg höjd på 268 mm
 • Avsäkring 10A
 • Luftvärmepumpen har en garantitid på 5 år

 

 


Läs mer i produktbladet
5 års garanti
Kampanj

Beskrivning

Fujitsu KM09 Slim Inverter Luftvärmepumpen – Ger dig mycket värme för pengarna!

Fujitsu 09 KM Slim Inverter är en populär produktserie och precis som texten lyder har luftvärmepumpen hög värmekapacitet för att vara så pass smidig och klarar av att avge värme även om utomhustemperaturer går ända ner till -30°! Modellens effektiva DC- rotary kompressor i kombination med innovativ inverterstyrning samt utökad yta på värmeväxlare gör den till en driftsäker luft/luftvärmepump som dessutom är energibesparande och pålitlig. Den har ett avfrostningsprogram med olika kriterier som dessutom förbättrar energieffektiviteten och således minskar energikostnader. Vid användning av Fujitsus energieffektiva AC- funktion undviker du höga omkostnader.

Fujitsu KM09 Slim Inverter är en kompakt luftvärmepump

Fujitsu KM är en slimmad och kompakt serie som trots sin storlek har en hög energieffektivitet. Innedelens mått är 268 x 840 mm vilket gör den lättplacerad runtom i hemmet och rekommenderas att placeras vid smala utrymmen såsom ovanför entrédörrar. Detta gör även att luftvärmepumpen är optimal som ersättare för gamla eller defekta värmepumpar.

Varför välja Fujitsu KM09 Slim Inverter? 

 • Otroligt tystgående: Med en ljudnivå så låg som 19 decibel kommer denna luftvärmepump inte störa dig under natten eller när du tittar på din favoritfilm.
 • Energisnål: Den avancerade inverterteknologin gör att Fujitsu KM09 Slim Inverter kan anpassa sig efter ditt energibehov och spara upp till 50% energi jämfört med äldre modeller.
 • Mångsidig: Den kan både kyla och värma ditt hem, vilket gör den perfekt för alla årstider.
 • Snygg design: Med sitt slimmade utseende passar denna luftvärmepump harmoniskt in i alla typer av inredning.

Vad kan du förvänta dig av Fujitsu KM09 Slim Inverter? 

 • Snabb och effektiv uppvärmning: Den inverterstyrda kompressorn gör att värmepumpen snabbt kan nå önskad temperatur och hålla den stabil.
 • Frisk och ren luft: Den inbyggda luftreningen tar bort damm, allergener och dålig lukt, vilket ger dig en hälsosammare inomhusmiljö.
 • Smarta funktioner: Med fjärrkontrollen kan du enkelt styra temperatur, fläkthastighet och timerfunktioner från soffan eller sängen.
 • Ekonomiskt fördelaktig: Fujitsu KM09 Slim Inverter är inte bara energisnål, den bidrar också till lägre uppvärmningskostnader i längden.

Fujitsu KM09 Slim Inverter Luftvärmepumpen har många användbara funktioner

 • Smart fjärrkontroll

  – Med Fujitsu KM Slim eleganta fjärrkontroll kan du få kontroll över temperaturen inomhus och i sin enkelhet använda flertalet inställningsmöjligheter. Du kan även köpa till fjärrstyrning för att ta del av ännu fler smarta funktioner.

  Fujitsu fjärrkontroll

 • Joniseringsfilter 

  – Fujitsu KM Slims joniseringsfilter reducerar små partiklar, lukter och skadliga gaser och är även utrustad med Fujitsus Apple- catechinfilter som genom att ta till vara på naturliga antioxidanter skapar ett friskt inomhusklimat.

 • Effektiv och Energisparläge

  – Luftvärmepumpen har en mycket snabb uppvärmning men också nedkylning samtidigt som den är en av de tystaste pumparna på marknaden. Det finns en funktion för energisparläge.

Om märket Fujitsu

Fujitsu är Japans största företag inom IT- lösningar och ett världsledande varumärke vad gäller luftvärmepumpar samt Ac. Företaget erbjuder pumpar som är anpassade efter nordiskt klimat med hög effektivitet även vid kallare temperaturer. Dessutom kännetecknas luftvärmepumparna oavsett storlek som kraftfulla och smidiga. Utbudet av modeller varierar från låga höjder till höga höjder.

Vid köp av luftvärmepump från Fujitsu finns möjligheten att förlänga försäkring upp till hela 14 år beroende på modell.

Oavsett om du behöver en ny luftvärmepump för ditt hem eller kontor, är Fujitsu KM09 Slim Inverter det perfekta valet. Med sin intelligenta teknologi och stilrena design kommer den att bli en viktig del av ditt värmesystem.

Kontakta oss idag för att få mer information, begära en offert eller boka en installation. Låt Fujitsu KM09 Slim Inverter ta hand om ditt klimat i en smartare och mer effektiv riktning!

Ytterligare information

Yta att värma

Mellan- 100- 150 m²

Yta att kyla

Liten- upp till 50 m²

Egenskaper

Designad innedel, Miljövänligt köldmedium

Produktgaranti

5 år

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Fujitsu KM09 Slim Inverter Luftvärmepump”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp