Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

Mitsubishi Ninja FT25 Luftvärmepump

Det ursprungliga priset var: 26 895,00 kr.Det nuvarande priset är: 23 995,00 kr.

Pris är ink. installation efter ROT- avdrag.

 

Kort information om luftvärmepumpen:
 • Värmer 25 – 120 m²
 • Värmekapacitet på 6,2 kW
 • Kyler 10 – 50 kW
 • Kylkapacitet på 3,5 kW
 • Energiklass A + +
 • SCOP- värde på 4,6
 • Drittestad till – 35°
 • Inbyggd Wifi
 • Öppen spislogik
 • Renar luft med Plasma Quadfilter
 • Luftvärmepumpen har en garantitid på 5 år

 

Dimensioner: B838mm x H280mm (+34mm till tak) x D229mm

Läs mer i produktbladet
5 års garanti
Kampanj

Beskrivning

Mitsubishi Ninja FT25 –  En kompakt luftvärmepump som är smidig att passa in!

Mitsubishi Ninja är framförallt populär då den är oerhört smidig vid placering, oavsett i garage, sommarstuga eller hus. Trots att pumpen är kompakt har den ett effektivt luftflöde. Mitsubishi Ninja FT25 kommer med wifistyrning, öppen spislogik och en stilren design.

 

Värmepumpen Mitsubishi Ninja FT25 har en rad fördelar som gör den till ett fantastiskt val för värme- och kyllösningar! 

 

Här är några av de viktigaste fördelarna:

 

Effektiv uppvärmning och kylning

 • Mitsubishi Ninja FT25 värmepump är konstruerad för att ge effektiv värme- och kylprestanda. Med avancerad teknik och exakt temperaturreglering kan den effektivt upprätthålla önskade temperaturer i ditt utrymme, vilket garanterar optimal komfort oavsett väderförhållanden utomhus.

 

Energieffektivitet

 • Mitsubishi är känt för sitt engagemang för energieffektivitet, och Ninja FT25 är inget undantag. Denna värmepump är konstruerad för att optimera energiförbrukningen, vilket hjälper dig att minska dina energikostnader och miljöpåverkan. Dess intelligenta funktioner och avancerade sensorer säkerställer effektiv drift och minimerar energislöseri.

 

Kompakt design

 • Ninja FT25 är utformad med en kompakt formfaktor, vilket gör den idealisk för utrymmen där installationsutrymmet är begränsat. Den eleganta och diskreta designen gör det enkelt att integrera den i olika miljöer utan att kompromissa med prestandan.

 

Tyst drift

 • Mitsubishi förstår vikten av en lugn miljö. Ninja FT25 är konstruerad för att arbeta tyst, minimera bullerstörningar och säkerställa en lugn atmosfär i ditt utrymme. Detta gör den lämplig för sovrum, vardagsrum och andra områden där låga ljudnivåer önskas.

 

 • Förbättrad luftkvalitet

Ninja FT25 har avancerad luftfiltreringsteknik för att förbättra inomhusluftens kvalitet. Den fångar effektivt upp och filtrerar bort damm, allergener och andra föroreningar, vilket ger renare och friskare luft för dig och dina nära och kära. Detta är särskilt fördelaktigt för personer med luftvägskänslighet eller allergier.

 

Smarta kontroller och anslutningsmöjligheter

 • Ninja FT25 kan erbjuda smarta kontrollalternativ, såsom Wi-Fi-anslutning och kompatibilitet med smarta hemsystem. Detta gör att du enkelt kan styra och övervaka din värmepump på distans, justera inställningar, ställa in scheman och ta emot aviseringar, vilket ger ökad bekvämlighet och kontroll över ditt inomhusklimat.

 

Hållbarhet och tillförlitlighet

 • Mitsubishi är känt för sina hållbara och pålitliga produkter, och Ninja FT25 är byggd för att hålla länge. Med högkvalitativ konstruktion och rigorösa tester erbjuder denna värmepump långvarig prestanda, vilket säkerställer att du kan njuta av dess fördelar under många år framöver.

 

Detta är bara några av de fördelar du kan förvänta dig av Mitsubishi Ninja FT25 värmepump. Dess effektiva uppvärmning och kylning, energieffektivitet, kompakta design, tysta drift, luftkvalitetsförbättringar, smarta kontroller och tillförlitlighet gör den till ett utmärkt val för dem som söker optimal komfort och prestanda i sina inomhusutrymmen, särskilt i områden med begränsat installationsutrymme.

Kraftfull Luftvärmepump för kallare klimat

Med Mitsubishi Ninja får du en kraftfull pump som är anpassad efter vårt nordiska klimat. Luftvärmepumpen är drifttestad ända ner till – 35°C vilket innebär att den är effektiv även vid extremt kalla vinterdagar och du slipper oroa dig för att den ska lägga av. Även funktionen Hyper Heating bidrar till behaglig, varm och jämnare temperatur i hemmet.

Användbara funktioner
 • Inbyggd Wifistyrning

  – Med Mitsubushi Ninja finns wifi redan inbyggt i pumpen likt en standardfunktion.

  Mitsubishi Ninja FT25 LuftvärmepumpBehöver du hjälp med att installera Wifi? Klicka här för beskrivning samt video.
 • Cirkulationsläge

  – Denna fenomenala funktion aktiveras vid uppnådd temperatur och sprider då värmen från andra värmekällor i huset som exempelvis öppen spis. Värmen sprids i sin tur till större utrymmen.

 • Ljudnivå anpassad till nattläge

  – Denna funktionen gör att du som är ljudkänslig kan få en god natts sömn.

 

Om märket Mitsubishi

Mitsubishi är ett välkänt varumärke som har sina rötter i Japan sedan 1920- talet. Med flera år på nacken har de skapat tysta och effektiva luftvärmepumpar. Varumärket ligger i linje med övriga värmepumpsföretag vad gäller innovation och teknologi och strävar ständigt efter att bli ”bättre.” Två av deras värdeord är pålitlighet och kvalité och det är också de som gör Mitsubishi till en av de ledande aktörerna inom luftvärmepumpbranschen.

Med en luftvärmepump från Mitsubishi har du möjlighet att få upp till 16 års trygghetsförsäkring via försäkringsbolaget Arctic. 

För att uppleva alla fördelar med Mitsubishi Ninja FT25 Luftvärmepumpen Kontakta oss idag!

 

Ytterligare information

Yta att värma

Mellan- 100- 150 m²

Yta att kyla

Liten- upp till 50 m²

Varumärken

Produktgaranti

5 år

Egenskaper

Drifttestad ner till -30°, Lämplig med braskamin, Miljövänligt köldmedium, Mindre innedel, Wifi-styrning ingår

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Mitsubishi Ninja FT25 Luftvärmepump”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp