Treza Logo
Utmärkelse 2024
Utmärkelse 2024

Daikin Emura XTH 30 Luftvärmepump

Kort information om Emura XTH 30 luft-värmepump: 
  •         Värmekapacitet 7,4 kW
  •         Kylkapacitet 4,6 kW
  •         Energiklass A+++
  •         SCOP 5,20
  •         Drifttestad till -30°
  •         Wifistyring
  •         Luftvärmepumpen har en garantitid på 5 år

 

Vid val av svart färg tillkommer en avgift på 2000:-
Läs mer i produktbladet 
5 års garanti

Beskrivning

Daikin Emura XTH 30

En av luftvärmepumparna i den nyutvecklade Nepura-serien är Emura XTH 30, som är en kombination av design och teknik. Med sina avancerade funktioner levererar Emura XTH 30 effektiva och bekväma inomhustemperaturer ner till -25° grader.

Styrning med extern värmekabel 

Många värmepumpar producerar kondensvatten, och vid lägre temperaturer kan detta vatten frysa. I sådana fall kan en värmekabel vara till hjälp, eftersom den tinar upp vattnet och sedan avlägsnar det. Alla värmepumpar i Nepua-serien har energieffektiva värmekablar som aktiveras när värmepumpen behöver avfrostas.

Avancerad avfrostningslogik

Med alla värmepumpar i Nepura-serien finns en mer avancerad avfrostningslogik som bidrar till jämnare värme i huset. Det innebär att värmepumpens mikroprocessor bara avfrostar när det behövs. Även vid lägre temperaturer som -30° grader behöver den avfrostas mer sällan.

Luftrening i toppklass

Emura XTH består av partikelfilter, titanapatitfilter, silverallergenfilter och flashstreamer. Dessa filter tillsammans bryter ner allergener, dammpartiklar och lukter, vilket ger en betydligt renare inomhusluft. Obehagliga lukter försvinner och en jämn tillförsel av ren luft fördelas i hela bostaden.

Många användbara funktioner:
Dynamisk öppen spis-logik

Med den öppen spis-logiken som Emura XTH har, är det möjligt att sprida värmen från eldstaden till resten av huset. Istället för att värmepumpen stängs av vid önskad temperatur är det bara fläkten som är påslagen och ser till att värmen i bostaden fördelas jämnt.

Intelligent termisk sensor

Med denna sensor läser Emura XTH av temperaturen i rummet och fördelar sedan den nödvändiga värmen eller kylan jämnt. Detta bidrar till en jämnare och behagligare inomhustemperatur i hela bostaden.

Onecta

Med Onecta appen kan du enkelt hålla koll på din Emura XTH värmepump med hjälp av din smartphone. Du kan styra inomhustemperaturen, övervaka energiförbrukningen, justera fläkthastigheten och mycket mer. Med dessa funktioner får du en förenklad vardag och ett behagligare inomhusklimat.

Daikin Cloud Service

Om det uppstår problem med din Emura XTH kan installatören felsöka värmepumpen på längre avstånd. Det är bekvämare för båda parter och leder till en mycket snabbare reparation av luftvärmepumpen.

Om märket

Daikin har under åren legat i framkant när det gäller högkvalitativa värmepumpar designade för det nordiska klimatet som ger värme när det är riktigt kallt ute. Men nu har Daikin utvecklat sina luftvärmepumpar och introducerat Nepura-serien. Dessa luft-värmepumpar är ännu starkare och effektivare vid lägre temperaturer.

Ytterligare information

Varumärken

Egenskaper

Designad innedel, Låg ljudnivå, Lämplig med braskamin, Miljövänligt köldmedium, Röststyrning via Google Assistant/Amazon Alexa, Styrning via telefon, Wifi-styrning ingår

Produktgaranti

5 år

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Daikin Emura XTH 30 Luftvärmepump”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp