Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

Daikin Stylish XTH 30 Luftvärmepump

Kort information om luftvärmepumpen:
  •         Värmekapacitet 6,9 kW
  •         Kylkapacitet 4,5 kW
  •         Energiklass A+++
  •         SCOP 5,1
  •         Drifttestad till -30°
  •         Wifistyring
  •         Luftvärmepumpen har en garantitid på 5 år
Vid val av färg svart tillkommer en avgift på 2000:-

 

Läs mer i produktbladet
5 års garanti

Beskrivning

Stylish XTH: Design och Teknologi för Optimal Klimatkontroll

Stylish XTH är ett banbrytande klimatsmart produkt som förenar stil med avancerad teknologi för att erbjuda en komplett lösning för ditt inomhusklimat. Med en slående tunn profil på endast 189 mm är Stylish XTH den tunnaste väggmonterade enheten i sitt segment. Dessutom finns den att välja i två eleganta färgalternativ – vitt eller matt svart – för att passa din interiör perfekt.

Denna värmepump använder innovativa funktioner för att leverera optimal komfort och energieffektivitet. Stylish XTH bibehåller sin nominella effekt även vid extrem kyla, ner till -25°C, vilket säkerställer pålitlig prestanda året runt.

Upptäck Stylish XTH och njut av ett harmoniskt inomhusklimat med stil och smart teknik. Kontakta oss för mer information om denna avancerade klimatlösning!

Nepura Stylish

Användbara funktioner:
Optimera luftkvaliteten med Flash Streamer och Titanapatitfilter

Flash Streamer är en avancerad teknologi som gör att Stylish XTH effektivt bryter ner allergener som pollen och svampsporer, samtidigt som den eliminerar oönskade lukter för en renare och bättre luftkvalitet i ditt hem. Detta innovativa system ger dig en hälsosammare inomhusmiljö genom att minska allergener och förbättra luftens renhet.

Titanapatitfiltret i Stylish XTH bryter effektivt ner lukt från exempelvis tobak och husdjur, vilket ger en fräschare och mer behaglig atmosfär.

Vårt luftrenande filter avlägsnar luftburna dammpartiklar för att säkerställa en konstant tillförsel av ren luft, vilket bidrar till en jämn och hälsosam inomhusmiljö. Förbättra luftkvaliteten i ditt hem med våra avancerade luftreningstekniker. 

Optimera ditt inomhusklimat med Onecta-appen från Daikin

Justera rumstemperatur, fläkthastighet och driftläge direkt från din smartphone för maximal komfort och energieffektivitet. Få en detaljerad översikt över systemets prestanda och energiförbrukning för att anpassa efter din livsstil året runt.

Onecta-appen inkluderar även praktisk röststyrning för ökad bekvämlighet. Anslut enkelt till Google Assistant och Amazon Alexa för röststyrning på flera språk, inklusive svenska.

Upplev enklare och smidigare hantering av ditt klimatsystem med Onecta-appen – din partner för personlig komfort och energieffektivitet.

Daikin Cloud Service (DCS)


Med Daikin Cloud Service (DCS) kan en kyltekniker på distans övervaka och diagnostisera din Daikin värmepump, såsom Stylish XTH eller andra kompatibla modeller. Genom DCS kan teknikern läsa av felkoder, driftlägen och andra värden, samt historiken för att identifiera eventuella problem utan att behöva vara fysiskt på plats vid värmepumpen. Detta möjliggör snabbare och effektivare support för dig som kund och förenklar arbetet för kylteknikern. 

Optimera din inomhuskomfort med Stylish XTH öppen spislogik

När du eldar i din öppna spis stänger många luftvärmepumpar av sig när rummet når önskad temperatur. Med Stylish XTH är det annorlunda, istället för att stänga av helt, stänger den av kompressorn och går över till fläktdrift. Detta sprider den varma luften jämnt i rummet och ger dig en behagligare inomhustemperatur. Upplev överlägsen inomhuskomfort med Stylish XTH.

öppen-spis-logik

 

 

 

Om märket

Daikin är ledande inom klimatteknik och erbjuder pålitliga värmepumpar som passar både för villor och kommersiella fastigheter. Med fokus på innovation och kvalitet levererar Daikin energieffektiva lösningar för att skapa bekväma inomhusmiljöer året runt. Daikin utvecklas ständigt och har revolutionerade värmepumpar för att klara av det nordiska klimatet. Välj Daikin för pålitliga värmepumpar som sparar pengar och minskar miljöpåverkan.

Ytterligare information

Varumärken

Egenskaper

Designad innedel, Drifttestad ner till -30°, Låg ljudnivå, Lämplig med braskamin, Miljövänligt köldmedium, Mindre innedel, Röststyrning via Google Assistant/Amazon Alexa, Styrning via telefon, Wifi-styrning ingår

Produktgaranti

5 år

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Daikin Stylish XTH 30 Luftvärmepump”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp