Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

Fujitsu Nordic Master 09 luftvärmepump

26 995,00 kr

Pris är ink. installation efter ROT- avdrag.

 

Kort information produkten: 
  • Värmekapacitet 7.7 kW
  • Kylkapacitet 4.7 kW
  • Energiklass A+++
  • SCOP-värde 5.3
  • Drifttestad ner till -35°C
  • Luftvärmepumparna har en garantitid på 5 år 

 

 

Läs mer i produktbladet 
5 års garanti

Beskrivning

Fujitsu Nordic Master: Den Ultimata Luftvärmepumpen för Nordiskt Klimat

Fujitsu Nordic Master representerar den senaste tekniken inom luftvärmepumpar och sätter nya standarder för effektivitet, prestanda och energibesparingar. Som Fujitsus mest avancerade modell hittills kombinerar Nordic Master en rad banbrytande funktioner och tekniska framsteg för att leverera enastående värme- och kylkapacitet, samt optimal energieffektivitet och miljövänlighet. Den är utrustad med flera fläktlägen för exceptionellt låga ljudnivåer, ner till endast 19 dB(A), vilket gör den till en av de tystaste på marknaden. 

Som en del av den prestigefyllda Airstage-serien är Nordic Master särskilt utformad för att uppfylla de krävande förhållandena i det nordiska klimatet, med en driftkapacitet ner till imponerande -35°C. Den har ett luftrenande plasmafilter, energieffektiva funktioner som närvarosensorer och kaminfunktion samt inbyggd WiFi för fjärrstyrning via Airstage Mobile-appen. Dessutom erbjuder den flexibilitet i installationen tack vare extra långa köldmedierör som underlättar installation i olika typer av väggkonstruktioner. 

Med sin förstklassiga energiklassning A+++ innebär Nordic Master inte bara minskade energikostnader utan också minskad miljöpåverkan, vilket gör den till en idealisk lösning för den miljömedvetna konsumenten. Upplev framtidens värme och kyla med Fujitsu Nordic Master – där kraft möter precision i ett klimatsmart paket.

Fujitsu Nordic Master miljöbild

Användbara funktioner: 
  • Effektiv luftrening och energisnål luftcirkulation med Nordic Master

Nordic Master 09 är utrustad med avancerade plasmafilter, vilket gör att den erbjuder en oöverträffad lösning för att rena inomhusluften effektivt. Du aktiverar den enkelt med Air Clean-funktionen på den innovativa fjärrkontrollen. Denna luftvärmepump är även förberedd med en energieffektiv kaminfunktion, vilket bidrar till förbättrad luftcirkulation utan att kompromissa med energiförbrukningen. Upplev renare luft och optimal komfort hemma med Nordic Master 09s toppmoderna luftreningsteknik och smarta luftcirkulation funktioner.

  • Närvarosensor för energieffektivitet

Nordic Master 09 är utrustad med en närvarosensor för att spara energi och minska miljöpåverkan. Denna avancerade sensor registrerar användarens närvaro i rummet. När rummet är tomt aktiveras automatiskt ekonomiläget på enheten, vilket optimerar energiförbrukningen och främjar en mer hållbar drift.

  • Airstage Mobile App för Fjärrstyrning

Med Nordic Master 09s inbyggda WiFi-modul och Airstage Mobile-appen kan du enkelt fjärrstyra din luftvärmepump från din smartphone eller surfplatta. Du kan enkelt ladda ner appen genom att skanna QR-koden som finns att hitta i produktbladet. 

 

Om märket: 

Klima-Therm AB är en ledande leverantör av kyltekniska produkter och värmepumpar på den svenska marknaden och representerar varumärken som Fujitsu. Som en del av den internationella kyl- och ventilationskoncernen Klima-Therm Group, med huvudkontor i Warszawa och verksamheter i USA, Polen, Skandinavien och Baltikum, är företaget väl positionerat för att erbjuda högkvalitativa produkter och lösningar.

Fujitsu är ett japanskt företag och världsledande inom luftvärmepumpar och AC-enheter. Deras produkter är skräddarsydda för nordiska klimatförhållanden och är högeffektiva även vid kallare temperaturer. Fujitsus luftvärmepumpar kännetecknas av kraftfull prestanda och smidig drift. Modell utbudet sträcker sig från kompakta till större enheter, vilket gör dem passande för olika behov och miljöer.

Ytterligare information

Varumärken

Egenskaper

Golvmodell, Lämplig med braskamin, Miljövänligt köldmedium, Röststyrning via Google Assistant/Amazon Alexa, Styrning via telefon, Wifi-styrning ingår

Produktgaranti

5 år

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Fujitsu Nordic Master 09 luftvärmepump”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp