Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

Panasonic HZ35ZKE

Det ursprungliga priset var: 31 995,00 kr.Det nuvarande priset är: 28 995,00 kr.

Pris är ink. installation efter ROT- avdrag.

 

Kort information om luftvärmepumpen:
  • Värmer  upp till 160 m²
  • Värmekapacitet 7.90 kW
  • Kylkapacitet  4.60 kW
  • Energiklass A + + +
  • SCOP- värde på 5.30
  • Drifttestad till – 25°
  • Wifistyrning
  • Luftvärmepumpen har en garantitid på 5 år

 

Läs mer i produktbladet 
5 års garanti
Kampanj

Beskrivning

Sänk dina uppvärmningskostnader med den energisnåla och tysta Panasonic HZ35ZKE – Perfekt för villor, stugor och kontor

Panasonic HZ35ZKE är en av de mest energisnåla luftvärmepumparna som finns tillgängliga på den nordiska marknaden. Genom att uppgradera till denna modell från en äldre kan du på ett miljövänligt sätt sänka dina kostnader för uppvärmning. HZ35ZKE är en toppmodern luftvärmepump som passar utmärkt för villor, stugor och kontor.

Optimera ditt inomhusklimat miljövänligt med Panasonic HZ35ZKE

För att uppnå optimal värme eller kyla i ditt hem på ett miljövänligt sätt är Panasonic HZ35ZKE ett utmärkt val. Denna modell använder det miljövänliga köldmediet R32 och har uppnått miljökvalificeringen A+++. Panasonic HZ35ZKE erbjuder en energieffektiv och behaglig inomhusmiljö samtidigt som den är skonsam mot miljön.

Låg ljudnivå 

Panasonic HZ35ZK har en mycket låg ljudnivå under drift, vilket gör den till ett utmärkt val för rum där tystnad är viktig, som sovrum och kontor.

 

Användbara funktioner:
Aerowings 2.0 teknik

Panasonic HZ35ZKE:s innedel är utrustad med Aerowings 2.0 flikar som effektivt fördelar luftflödet för snabb uppvärmning eller nedkylning. Detta resulterar i en jämnare temperatur och ett mer behagligt inomhusklimat.

Fireplace funktion

Panasonic HZ35ZKE har en fireplace-funktion som kompletterar dina befintliga värmekällor. Denna luftvärmepump fortsätter att cirkulera varm luft även efter att den önskade temperaturen har uppnåtts, vilket säkerställer en jämn och behaglig temperaturfördelning i hela rummet.

Styr din Panasonic HZ35ZKE på avstånd trådlöst

Med Panasonic Comfort Cloud App kan du enkelt styra och övervaka din värmepump var du än befinner dig. Appen erbjuder avancerade funktioner som underlättar vardagen, inklusive timerinställningar och schemaläggning för uppvärmning och kylning. Dessutom ger appen en detaljerad översikt över energiförbrukningen, vilket gör att du kan använda din Panasonic HZ35ZKE på ett energieffektivt sätt. Panasonic Comfort Cloud App är även kompatibel med Amazon Alexa och Google Assistant.

Ytterligare information

Yta att värma

Mellan- 100- 150 m²

Varumärken

Produktgaranti

5 år

Egenskaper

Låg ljudnivå, Lämplig med braskamin, Miljövänligt köldmedium, Röststyrning via Google Assistant/Amazon Alexa, Styrning via telefon, Wifi-styrning ingår

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Panasonic HZ35ZKE”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp