Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

Mitsubishi Electric SWM100 Ecodan Luft-vattenvärmepump

128 990,00 kr

Priset är inklusive standard installation efter ROT-avdrag.
Kort information om luft-vattenvärmepumpen:
  • Värmer 20-250 m²
  • Värmekapacitet 12.1 kW
  • Energiklass A+++
  • Effekt 10 kW
  • Volym 200 l
  • Luftvärmepumpen har en garantitid på 5 år
  • Drifttestad till -25°

 

Läs mer i produktbladet

Beskrivning

Mitsubishi Electric SWM100 Ecodan Luft-vattenvärmepump –  För ett mer komfortabelt hem

Mitsubishi Electric har utvecklat systemet Ecodan, som även har en inbyggd varmvattenberedare, vilket ger ett komplett system för värme och varmvatten i din bostad. Med den energi som värmepumpen tar från luften utomhus, kommer den att föras till Ecodans kombitank, som sedan värmer upp vattnet till radiatorer, golvvärme och varmvatten. Även har Mitsubishi Electrics uppgraderat Ecodans luft-vattenvärmepumpar, som gör dem effektivare och tystare i en mindre och snyggare modell.

Smidig och enkel luft-vattenvärmepump som passar utmärkt i många olika typer av bostäder.

Utöver att Mitsubishi Electric SWM100 Ecodan Luft-vattenvärmepump ger en trivsam inomhusmiljö samtidigt som den på ett hållbart sätt gör det möjligt att sänka dina värmekostnader, är den en väldigt flexibel värmepump. Med sin höjd på 160 cm, blir det lättare att hitta den optimala platsen för värmepumpen i din bostad.

14 års trygghetsförsäkring

Mitsubishi Electrics har tillsammans med försäkringsförmedlaren Arctic tagit fram en trygghetsförsäkring som gäller i 14 år. Så innan garantitiden på 5 år tar slut, kommer du få ett erbjudande om att förlänga till Mitsubishi Electrics trygghetsförsäkring.

Markstativ ingår

Utöver att installationen av våra egna certifierade kyltekniker ingår i priset, så ingår även markstativet och den samt luft-vattenvärmepumpen kommer kyltekniken ta med sig till installationen.

Användbara funktioner som Ecodan luft-vattenvärmepump består av:
  • Inverterteknik

Med denna teknik ser SWM100 Ecodan luft-vattenvärmepump till att producera så mycket värme eller kyla som behövs i din bostad. Detta gör att värmepumpen är mer energieffektiv som gör att du minskar dina värmekostnader, ljudnivån och slitage.

  • Håll koll på Ecodan i realtid

Med appen MELCloud kan du enkelt hålla din luft-vattenvärmepump under uppsyn, trots vart du än befinner dig. Med appen kan du bland annat se potentiella fel på anläggningen och vad det är för väder där värmepumpen är placerad.

Om märket

Mitsubishi Electric är ett av världens största företag gällande elektronikprodukter. Men i Sverige är det kanske mest välkänt för sina värmepumpar. Mitsubishi Electronics värmepumpar är på ett hållbart sätt konstruerade för att bli energisnåla klimatprodukter som använder sig av förnybar energi. Detta gör att du som kund både sparar pengar samtidigt som du är skonsam mot miljön.

 

 

Köp en luft-vattenvärmepump idag så kommer vi hem på ett gratis hembesök! 

Vi på Treza Solutions erbjuder kostnadsfria hembesök för att bedöma lämpligheten av att installera en luft-vattenvärmepump, med hänsyn till befintliga värmesystem, energieffektivitet och individuella preferenser. Besöket omfattar även kvalitetssäkring och riskbedömning. Kontakta oss idag för att boka din konsultation för den bästa värmelösningen.

 

Ytterligare information

Yta att värma

Störst 200- 250 m²

Egenskaper

Låg ljudnivå, Miljövänligt köldmedium, Styrning via telefon

Produktgaranti

5 år

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Mitsubishi Electric SWM100 Ecodan Luft-vattenvärmepump”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp