Treza Logo
Utmärkelse 2024
Utmärkelse 2024

Mitsubishi Electric SWM80 Ecodan Luft-vattenvärmepump

118 990,00 kr

Priset är inklusive standard installation efter ROT-avdrag. 
Kort information om luft-vattenvärmepumpen:
  • Värmer 20-200 m²
  • Värmekapacitet 9.3 kW
  • Energiklass A+++
  • Effekt 8 kW
  • Volym 200 l
  • Luftvärmepumpen har en garantitid på 5 år
  • Drifttestad till -25°

 

Läs mer i produktbladet

Beskrivning

Mitsubishi Electric SWM80 Ecodan- den förbättrade luft-vattenvärmepumpen för ett varmare hem!

Mitsubishi Electrics har kommit ut med en ny uppdaterad version av sin luft-vattenvärmepump serie Ecodan. Nu är de mindre, snyggare, effektivare och tystare. Med en inbyggd varmvattenberedare, kommer värmepumpen bidra till en ökad komfort och snabbare uppvärmning. Vilket kan hjälpa dig med att sänka dina uppvärmningskostnader på ett skonsamt sätt för miljön.

14 års trygghetsförsäkring

Utöver de 5 års garantitid som ingår vid köp och installation av Mitsubishi  Electric SWM80 Ecodan luft-vattenvärmepump, har Mitsubishi tillsammans med Arcitic tagit fram en trygghetsförsäkring. Det innebär att innan garantin på 5 år har löpt ut, erbjuds det en trygghetsförsäkring av luft-vattenvärmepumpen som gäller upp till 14 år.

Låg ljudnivå

Den låga ljudnivån som värmepumpen utgör, är betydligt lägre än vad som anses vara den normala ljudnivån. Detta gör att Ecodan bidrar till en trivsam inomhusmiljö utan störade ljud.

Markstativ ingår

I priset ingår inte bara installation av våra egna certifierade kyltekniker, även markstativet ingår i priset. Markstativet samt luft-vattenvärmepumpen kommer vi ta med oss till installationen.

SWM80 Ecodan luft-vattenvärmepump har många användbara funktioner:
  • Inverterteknik

Med invertertekniken jobbar Ecodan så mycket som det behövs för att värma eller kyla din bostad och därmed producerar värmepumpen ingen överflödig värme eller kyla. Detta bidrar till minskade energikostnader, längre livslängd på värmepumpen, samt behagligare inomhusklimat.

  • Så håller du enkelt koll på din Ecodan

På en valfri enhet, såsom din smartphone, kan du ladda ner appen MELCloud och därmed på ett enkelt sätt hålla koll på din SWM80 Ecodan luft-vattenvärmepump. Du kan även via MELCloud se olika fel som kan uppstå, samt få tillgång till Mitsubishi Electrics användarsupport.

Om märket Mitsubishi Electrics

Mitsubishi Electrics har varit ett ledande företag på marknaden sedan många år tillbaka gällande effektiva värmepumpar med en hög kvalitet. Med en strävan av att bli bättre och utvecklas, har Mitsubishi Electrics utvecklat systemet Ecodan, som är ett komplett system för värme och varmvatten. Det luft-vattenvärmepumpen gör är att ta luften från utomhus och sedan omvandla den till energi som förs till Ecodans kombitank för vidare uppvärmning av vatten till radiatorer, golvvärme och varmvatten. Därmed är Mitsubishi Electrics Ecodan luft-vattenvärmepumpar utöver det vanliga på marknaden.

 

 

Skaffa din luft-vattenvärmepump idag och få en kostnadsfria hembesök!

Treza Solutions erbjuder kostnadsfria hembesök för att utvärdera om en luft-vattenvärmepumpsinstallation är lämplig för ditt hem. Vi tar hänsyn till befintliga värmesystem, energieffektivitet och dina individuella preferenser för att säkerställa den bästa lösningen. Våra besök omfattar noggrann kvalitetssäkring och riskbedömning. Kontakta oss idag för att boka din konsultation och hitta den perfekta värmelösningen för ditt hem.

Ytterligare information

Yta att värma

Stor- 150-200 m²

Egenskaper

Låg ljudnivå, Miljövänligt köldmedium, Styrning via telefon

Produktgaranti

5 år

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Mitsubishi Electric SWM80 Ecodan Luft-vattenvärmepump”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp